Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Posicionament web i marketing online
Sant Cugat

Posicionament SEO web a Sant Cugat

A Net Engineer som especialistes en el posicionament de pàgines web a Sant Cugat. Treballem des de fa més de 20 anys fent posicionaments SEO de pàgines web corporatives, botigues virtuals, comerç electrònic B2B, B2C, landing pages, microsites, etc. Tant per a la zona de Sant Cugat com per a les ciutats del seu voltant. Durant tots aquests anys, no hem deixat mai d'innovar i treballar en l'entorn web per tal d'estar sempre a l'última de totes les novetats del sector.

Sant Cugat del Vallès, situat al Vallès Occidental, al costat de la serra de Collserola, inclou també Valldoreix, Mira-sol, la Floresta i les Planes. Actualment, Sant Cugat s'està convertint en una smartcity, és una ciutat jove i moderna però amb unes fortes arrels històriques. L'activitat empresarial a Sant Cugat per exemple, també passa per la innovació en el sector d'internet.

A Net Engineer som especialistes en el disseny gràfic i en el disseny web. Programem i dissenyem pàgines web "responsive" tant a Sant Cugat com a altres ciutats de l'entorn. Les nostres pàgines web són programades i fetes a mida, amb la possibilitat de tenir-hi vinculat un gestor de continguts.

Per altra banda, quan parlem de gràfica per a web, per a nosaltres es tracta d'un complement imprescindible per tal d'aconseguir més clics per a la nostra pàgina. Més visites ajudaran a millorar el SEO, per tant, això ens permetrà aconseguir més contactes.

Posicionament web SEO a Sant Cugat

A Net Engineer realitzem tasques pensant en l'optimització SEO. Google té en compte més de 200 variables a l'hora de posicionar millor una web respecte al SEO. Algunes d'aquestes variables són:

  1. Accessibilitat i seguretat del lloc web
  2. Enllaços
  3. Contingut optimitzat per a cercadors
  4. Velocitat de càrrega de la web en diferents dispositius
  5. Compatibilitat amb dispositius mòbils
  6. Etc.

Aquestes més de dues-centes variables són canviants, i mantenir-les optimitzades serà el que farem per tal d'aconseguir els millors resultats SEO per a la nostra pàgina web.

Optimitzar totes aquestes variables serà l'objectiu de les nostres tasques de posicionament SEO. Les tasques web de SEO, poden ser tasques "onsite" o "offsite".

A Net Engineer analitzem, executem i modifiquem tot el que sigui necessari per a aconseguir un millor posicionament als cercadors web.

Una altra forma de promocionar una pàgina web per ajudar a la millora del seu posicionament SEO, és tot el que sigui referent a les tasques de Community Manager. Com a Community Managers a Net Engineer, inserim enllaços des de les xarxes socials a la pàgina web. Aquests són els anomenats "marcadors socials" que Google tindrà en compte per valorar millor la pàgina de destinació, fent-la escalar posicions en els resultats del cercador.

Promoció web a Sant Cugat

Quan parlem de posicionament, parlem d'optimitzar el SEO, però també estem parlant del SEM. Es tracta del màrqueting en línia aplicat als cercadors (SEM).

Gràcies al SEM, crearem anuncis impactants que incitin a l'usuari a fer clic per veure la informació.

Gràcies a la nostra dilatada experiència en el sector, fa més de vint anys que realitzem campanyes online, som coneixedors de com fer una campanya de pagament per clic que sigui coherent. Per posar un exemple, Adwords ens permetrà tenir visites molt qualificades a la nostra web, ja que hi accedeixen usuaris que han llegit el nostre missatge en concret.

Gràcies a les campanyes de pagament, també podrem inserir un codi de seguiment que ens permetrà fer el seguiment i saber rendibilitats. Per exemple, quan arriba una comanda o contacte, i si prové de la campanya. Amb aquest codi podrem aconseguir controlar les nostres accions a la xarxa.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar