Loading...

LANDING PAGES I MICROSITES

A LA CERCA DE VISITES CONCRETES

Landing pages i microsites

A Net Engineer som experts en landing pages i microsites. Però que són exactament? Una landing page és una pàgina d'aterratge amb informació dels seus productes, serveis... que converteix el visitant en un client potencial, en un lead en el cas d'omplir el formulari de contacte, es a dir mostrar-se interessat.
Una microsite és exclusivament promocional. Es a dir, la crearem quan necessitem publicitar un producte nou, un esdeveniment, un servei diferencial... Visualment és molt potent i relacionada amb el que està publicitant i la seva durada en el temps pot ser curta, vinculada a la promoció del producte, esdeveniment, servei...

El nostre objectiu

Alguns dels nostres objectius en les landing pages són aconseguir que el visitant deixi les seves dades en el formulari de contacte, i en les microsites, assolir una comunicació ràpida i directa amb l'usuari del producte, servei o esdeveniment publicitat.

Li proposem landing pages amb formularis senzills, ràpids d'emplenar, amb contingut intel·ligent... El contingut intel·ligent permet per exemple, que si un usuari ja ha omplert un formulari anteriorment, no li torni a demanar la mateixa informació. El nostre objectiu final, serà el d'aconseguir leads.
Li proposem microsites amb un disseny atractiu, titulars que siguin atraients, que mostrin els beneficis que rebrà l'usuari amb les nostres ofertes, amb continguts entenedors, sintetitzats, i si és possible multimèdies i que siguin coherents amb la resta de imatge gràfica empresarial o referent al que s'està publicitant.
Com aconseguim bons resultats d'una landing page o microsite? Doncs oferint qualitat, fent-les atraients, provocant que el visitant vulgui més informació o donant-li alguna cosa a canvi. Som especialistes en inbound marketing: SEO, màrqueting de continguts i social media marketing formen una estratègia global per tal de millorar la seva reputació i visibilitat. Contacti amb nosaltres sense cap compromís.

Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació