Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

DISSENY DE RÈTOLS

DESTAQUI DE LA COMPETÈNCIA

Disseny de rètols

Necessita que el vegin? Necessita que la seva empresa sigui físicament fàcil de localitzar pels seus clients? Net Engineer treballa amb els millors professionals del sector i busquem la millor proposta per a la seva façana. Cal tenir en compte els materials, la distància a la que es penjarà, les inclemències del temps...
Un bon estudi dels elements i dels materials és imprescindible per a la nostra proposta. A Net Engineer li farem la seva proposta de rètol a mida, estudiant el seu entorn i les seves necessitats. Si el que necessita és el rètol exterior per publicitar-se, podem fer-li una proposta ja que el ventall de possibilitats és molt ampli.

Imatge i retolació

A Net Engineer treballem amb vinils, pancartes, lletres corpòries, cartells, estampacions tèxtils, rètols, banderoles... Treballem amb la imatge gràfica i proposem el millor acabat per a la seva proposta.

Amb la retolació comercial es donarà a conèixer. És la imatge principal de la seva façana i la primera impressió que donarà. Cal ser acurats amb la seva proposta, que sigui fàcilment llegible tenint en compte l'alçada a on haurà d'anar, que els materials siguin els adequats, etc.
Treballem amb caixes lluminoses, vinils tallats, lletres corporatives, impressions digitals, etc. En petit i en gran format, amb plàstic, metalls i fusta. Tenim proveïdors professionals del sector amb els que fa anys que hi treballem en confiança, que realitzaran la impressió i instal·lació integral del seu rètol amb cura i professionalitat.
I si ens dóna una fotografia, li aplicarem el disseny per fer la simulació de la proposta i així que pugui fer-se una idea de com quedarà. Contacti amb nosaltres sense cap compromís i li farem la seva proposta a mida de rètol, banderola, lona, pancarta, caixa lluminosa, etc. Deixis aconsellar per nosaltres.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar