Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Posicionament web i marketing online
Berga

Posicionament SEO web a Berga

A Net Engineer treballem des de fa més de vint anys fent posicionaments SEO de pàgines web corporatives, botigues virtuals, comerç electrònic B2B, B2C, microsites, landing pages, etc. Som especialistes en el posicionament de pàgines web a Berga i rodalia. En aquests vint anys d'experiència, sempre hem treballat per innovar i destacar a l'entorn web per tal d'estar sempre a l'última de totes les novetats del sector.

Berga se situa a la Catalunya central i és la capital de la comarca del Berguedà. La ciutat de Berga és al bell mig de la comarca, just al peu de la Serra de Queralt i mirant la vall del Llobregat. El municipi és conegut arreu per les festes de la Patum durant el Corpus Christi o la festa dels Elois al juliol, que és la festa més antiga de la ciutat de Berga. La tradició i el costumari de la ciutat, han impregnat els que hi estem vinculats, fent que a la nostra feina en el món del disseny, treballem per la cura estètica i visual com a aspectes indispensables.

A Net Engineer som especialistes en el disseny web i en el disseny gràfic. A Net Engineer dissenyem i programem pàgines web que s'adapten als diferents dispositius. Aquestes pàgines són fetes a mida. Les nostres webs tenen la possibilitat de poder-hi vincular un gestor de continguts també programat a expressament per nosaltres.

La nostra experiència en el sector web, ens ha ensenyat que quan parlem de gràfica per web estem davant d'un complement indispensable que ens ajudarà a augmentar el nombre de "leads". I quan parlem de "leads", ens referim al nombre de visites aportades pel posicionament SEO. Gràcies a aquests "leads", aconseguirem contactes de qualitat per a la nostra web, una condició indispensable per a treure'n un rendiment òptim.

Posicionament web SEO a Berga

Google te en compte més de 200 variables per a posicionar correctament una pàgina web segons criteris SEO. Aquests criteris que valora Google, són canviants i uns depenen dels altres. La combinatòria de tots ells serà el que farà tenir èxit o no una web, pel que fa al SEO. Aconseguir uns bons resultats, doncs, dependrà de la nostra agilitat a l'hora de tenir en compte aquestes variables i aplicar-les correctament.

El nostre objectiu com a especialistes en SEO, serà el d'optimitzar totes aquestes variables. Podem diferenciar dues tipologies de tasques SEO. Per una banda, tenim les tasques web SEO "onsite". Aquestes són totes aquelles tasques referents al mateix codi del web: metatags, contingut, imatges, temps de càrrega, etc. Per altra banda, tenim les tasques web SEO "offsite". Les tasques "offsite" són les que fan referència a tot el que ve de fora de la pàgina web i que ajuden al fet que aquesta tingui una millor reputació per a Google. Ens referim als marcadors socials, als enllaços externs, a les ressenyes, als posts, etc. Es a dir, a totes aquelles publicacions que ens fan referència d'alguna manera.

A Net Engineer analitzem, modifiquem i executem tot el que sigui necessari per tal d'aconseguir un millor posicionament als cercadors web.

Promoció web a Berga

Una de les maneres de promocionar una web és mitjançant el SEO, però no és l'única manera. També ens agradaria parlar-vos del SEM (Search Engine Marketing). El SEM és el màrqueting en línia aplicat als cercadors. El SEM es basa en la creació d'anuncis que siguin impactants i que incitin a l'usuari a fer clic per poder accedir als continguts de la nostra pàgina web.

Al llarg dels nostres més de vint anys d'experiència, hem realitzat nombroses campanyes SEM, i som coneixedors del que funciona o no en aquest tipus de màrqueting online.

Hem de pensar les campanyes de pagament de manera que els clics siguin coherents. Per posar un exemple, Adwords permet aconseguir moltes visites qualificades per a la nostra pàgina web, això és degut al fet que els usuaris cliquin a l'anunci i aconseguim així visites de gent que hi són interessats com per clicar expressament per ampliar la informació.

D'altra banda, inserint un codi de seguiment, podrem veure quan arriba una comanda o contacte, i si prové de la campanya. D'aquesta manera en podrem calcular la rendibilitat. Això ens permet tenir un control molt més global de la nostra presència a la xarxa.

Finalment, també hem de tenir en compte les tasques de Community Manager pel que fa a la promoció de les pàgines web. El fet d'inserir enllaços a les xarxes socials, farà que Google tingui en compte els marcadors socials valorant positivament la pàgina de destinació, i donant un millor resultat de la mateixa al cercador web.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar