Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

CAMPANYES DE MICROMECENATGE A MANRESA

Projectes de Crowdfunding a Verkami, Kickstarter, Lánzanos, Ulule...

Projectes de Crowdfunding a Manresa i tot Catalunya

El crowdfunding en català micromecenatge és una manera d'aconseguir finançament per als seus projectes.
Existeixen diverses plataformes de micromecenatge (crowdfunding) que el poden ajudar en el finançament dels seus projectes: Verkami, Kickstarter, Lánzanos, Ulule... És aconsellable escollir amb cura la plataforma de micromecenatge per tenir bons resultats.
Des de Manresa Net Engineer ha participat en ajudar a assolir el finançament per a diversos projectes de micromecenatge (Crowdfunding) de diferents àmbits mitjançant les diferents plataformes web que existeixen (com Verkami).
Si és a les beceroles d'un projecte o aquest ja comença a arrancar el vol i necessita finançament, consulti'ns, i segur que el podrem ajudar.

Finançament gràcies al Crowdfunding

Aconseguir finançament amb un micromecenatge mitjançant una plataforma de crowdfunding és una tasca laboriosa a realitzar per especialistes en el sector. A Net Engineer en som d'especialistes, així que entre altres accions, li generem els continguts tant de text com d'imatge per al seu Verkami.

Des de Manresa farem un estudi del seu producte per tal de realitzar tots els continguts necessaris que demanen les diferents plataformes de micromecenatge com Verkami i li farem la posterior promoció i seguiment per tal d'aconseguir el 100% del finançament.
Aquesta promoció des de Manresa, serà la clau per tal d'aconseguir que els mecenes inverteixin en seu Verkami i que pugui aconseguir el finançament preestablert.
Som la única empresa de Manresa que realitza aquest tipus de servei. La ubicació privilegiada de Manresa al cor de Catalunya ens ajuda a poder donar servei a tot el territori.
Si vol realitzar un crowdfunding (micromecenatge) amb èxit, contacti amb nosaltres i li farem un pressupost a mida en funció de les necessitats específiques del seu projecte de crowdfunding (micromecenatge). El pressupost, per descomptat, sense cap mena compromís. Faci'ns confiança!

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar