Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Aroacacia

PROJECTE WEB
Detalls del projecte:

Client: Aroacacia

Web: www.aroacacia.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Disseny web

A Aroacacia són uns enamorats de la fusta d’acàcia i dels seus beneficis. Creuen amb fermesa en la importància d’oferir un producte de proximitat per fer servir els recursos propis del territori. Actualment, són la tercera generació de la família que treballa amb la fusta d’acàcia i l’amor a la feina i el saber fer, traspua a totes les seves propostes amb fusta d’acàcia. Fabriquen i instal·len mobiliari per a jardí, però també altres instal·lacions com tancats, casetes, piscines, etc. També disposen de solucions en acàcia per a vinyes o senders, així com sistemes de fixació, borns i fites.
Calia plasmar tot aquest fantàstic catàleg en una web atractiva i intuïtiva, que ensenyes als usuaris la qualitat i la bellesa de les seves creacions. Neix així la nostra proposta. Estem davant d'una web on les imatges prenen molt de protagonisme, on elements dinàmics es mouen per l’espai al moure el cursor, una web on predomina el blanc com a color general i que són les creacions d’Aroacacia les que tenen tot el protagonisme. Cada un dels productes, disposa de la seva fitxa descriptiva.
Tota la web és adaptativa, això vol dir que es veu correctament i s'adapta als diferents dispositius: ordinadors de sobretaula, portàtils, mòbils, etc. A més a més, és una web que compleix els criteris SEO que estableixen els cercadors per tal de poder augmentar la visibilitat dels seus resultats d'una manera gradual i natural.

Màrqueting per Internet

La pàgina s’ha programat segons criteris SEO, es a dir, s’han fet les actuacions necessàries per a la correcta optimització als motors de cerca o posicionament a cercadors. Es tracta d’un procés que té per objectiu augmentar la visibilitat de la web als motors de cerca com Google.
Algunes d’aquestes accions realitzades han estat optimizar el codi segons criteris SEO, optimitzar el pes de les imatges, fer servir text enriquit o un acurat estudi de les URLs de cada pàgina per aconseguir bons resultats segons els criteris de cerca.
Finalment, hem realitzat diferents tests per tal de verificat que el web compleix totes les normatives i especificacions recomanades pels diferents cercadors. Per exemple, que compleixi la normativa 3WC, la seguretat del servidor o la velocitat de càrrega correcta.


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar