Loading...

ARTESANIES I ANTIGUITATS

PROJECTE GLOBAL
Detalls del projecte:

Client: Artesanías y Antigüedades

Web: www.artesaniasyantiguedades.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Disseny logotip

La pàgina web d'artesaniasyantiguedades.com té al darrere un grup de restauradors i artistes de la pintura i de la fusta que disposen d'un ampli magatzem amb moltes antiguitats que constantment van restaurant. Segons ells mateixos manifesten, els agrada descobrir noves formes i fustes úniques i especials amb les que fan tot tipus de mobles artesanals, des de llums fins a taules.
El logotip ha volgut plasmar aquests valors, ha volgut mostrar la pàtina del temps amb les textures daurades envellides, amb la tipografia clàssica amb serifa, amb les sanefes tipogràfiques... A més a més, juga amb la dualitat de la "A" d'Artesanias y Antiguedades fent servir una A al quadrat. Una referència subtil a la repetició de la inicial.
Malgrat les referències clàssiques i antigues, creiem que el resultat ha estat una imatge corporativa molt mesurada i equilibrada. De manera que aconsegueix fer referència a temps passats i a la manualitat de l'artesania sense perdre una essència actual minimalista molt marcada.

Disseny i programació botiga online

En el disseny web de la pàgina web www.artesaniasyantiguedades.com també s'ha volgut fer èmfasi en aquesta contraposició d'estils. Es a dir, el disseny web de la pàgina és molt minimalista, blanc, mesurat, modern, amb tipografies sense serifa... Cosa que xoca visualment amb el producte que s'hi mostra en alguns casos molt clàssic però en altres amb objectes també d'una forta modernitat.
Es tracta d'una botiga online programada amb PrestaShop. És a dir que té tots els avantatges d'una plataforma d'e-commerce molt important. La plataforma s'ha adaptat i personalitzat per adaptar-la a l'estètica web pautada amb la imatge corporativa del logotip. S'ha programat un sistema de comprar els productes simple i molt intuïtiu.
A Net Engineer hem entrat totes les categories, continguts, preus, imatges... Per tal de donar forma a www.artesaniasyantiguedades.com obtenint el resultat final que podeu veure en el enllaç. El e-commerce és responsive i té tots els apartats informatius necessaris per a poder fer una compra online de manera segura i eficient.

Fotografia de producte

La fotografia publicitària o altrament dita fotografia de producte és un altre dels serveis que oferim com a estudi de disseny gràfic. La fotografia de producte que s'ha fet en aquest projecte, ha estat la que ha ajudat a omplir de contingut la botiga online. Al nostre estudi fotogràfic, hem realitzat la majoria de fotografies de producte de la pàgina web.
En alguna de les instantànies de productes d'aquest e-commerce s'ha fet servir el sistema de fotografia de 360º. Amb aquest sistema, realitzem seqüències de fotografies per mostrar els objectes rotant 360º. És un mètode ideal per mostrar el producte des de molts angles diferents, i dona molt de dinamisme a la pàgina web.
Per altre banda, també s'han realitzat fotografies de producte en el format convencional estàtic però buscant en tot moment un mateix criteri estètic i gràfic que lligués amb el conjunt de la proposta de disseny web de la pàgina.


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)
 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació