Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

BAGES VENDING

PROJECTE DE PÀGINA WEB I POSICIONAMENT
Detalls del projecte:

Client: Bages Vending

Web: www.bagesvending.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Disseny web

Bages Vending és una empresa de màquines expenedores de vending que ofereix màquines de vending de begudes calentes, fredes i aliments sòlids saludables i gustosos a Manresa i la resta de la Catalunya central. Una empresa de proximitat amb un servei i qualitat impecables.
A Net Engineer els hem programat el seu nou web www.bagesvending.com fent la programació en PHP i MySQL. Es tracta d'un web adaptable, amb efecte parallax (moviment de diferents capes de fons) així com diferents detalls de disseny com banners amb moviment o roll overs animats.
El resultat és un web visualment molt atractiu, amb la informació mostrada de manera clara i dinàmica i amb una aparença i funcionament pensat pel seu correcte funcionament en tots els possibles dispositius en que es visualitzi. Us convidem a descobrir-la!

Redacció de texts i posicionament SEO

Per tal de millorar la visibilitat de www.bagesvending.com en els resultats dels cercadors, hem escrit els continguts del web tenint en compte no tant sols criteris publicitaris sinó també pensant en criteris SEO, es a dir, fent servir les paraules clau que volíem destacar per aconseguir bons resultats en el posicionament posterior del web.
Altres accions que em realitzat pensant en aquesta optimització del web ha estat l'optimització del codi, afegir text enriquit en les diferents pàgines del web així com un acurat estudi de les URL.
També hem realitzat diferents tests per tal de verificat que el web compleix totes les normatives i especificacions recomanades pels diferents cercadors. Per exemple, que compleixin la normativa 3WC, la seguretat del servidor, la velocitat de càrrega correcta, ...


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar