Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

RESIDÈNCIA D'AVIS BELL REPÒS

PROJECTE DE PÀGINA WEB
Detalls del projecte:

Client: Residència Bell Repòs

Web: www.residenciaavisdelbages.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Disseny web

Bell Repòs és una residència per a la gent gran ubicada a Súria que necessitava una pàgina web per tal de mostrar el seus serveis, instal·lacions, personal... Per publicitar-se i per donar més informació als usuaris. Respectant l'estètica pautada pel logotip del centre, els hem fet una pàgina web acord amb les seves necessitats.
Hem generat conjuntament amb la Residència Bell Repòs el contingut web i hem implementat tota la programació per tal de que funcioni correctament. Es tracta d'una web adaptable (s'adapta a les resolucions dels diferents dispositius del mercat). La web s'ha programat amb el gestor de continguts WordPress que en permet l'administració directa als propietaris.
La pàgina web s'organitza amb columnes que permeten la recolocació dels seus elements en els diferents dispositius i juga amb diferents tonalitats de lila que és el color corporatiu del logotip de la residència. Cada pàgina, va complementada amb imatges en moviment.

Redacció de textos

Després de diverses reunions amb Bell Repòs es van definir en primera instància els apartats que es volien destacar a la pàgina web, i una vegada definida l'estructura es va començar a donar forma al contingut tenint en compte l'espai que havia d'ocupar el cos de text en cada una de les pàgines en funció de la maquetació.
En l'elaboració dels textos hem seguit criteris de SEO i hem treballat conjuntament amb el client per assegurar mostrar tot allò que es volia. Es a dir, que s'han fet servir les paraules clau necessàries per tal d'aconseguir un millor posicionament SEO als cercadors, i per tal de fer-ho correctament, s'han fet servir les eines tècniques pertinents.
Tots els textos doncs responen a les necessitats comunicatives expressades pel client així com a les premisses tècniques per aconseguir un bon posicionament web. Aquests textos s'han escrit en català i en castellà.

Promoció web

Una vegada programada la pàgina web s'ha fet el posicionament web i el posicionament SEO. Per tenir bons resultats hem optimitzat el codi de la pàgina i en generem continguts regularment (a la web i a les seves xarxes socials) per tal de millorar la seva posició en els cercadors web. També anem creant enllaços a directoris i cercadors de renom.
S'han afegit diferents enllaços a directoris i xarxes socials de la nostra propietat. Fem regularment tasques de revisió dels metatags i link building així com els textos del web per millorar en les posicions als directoris i cercadors. Entreguem cada trimestre un informe de posicionament amb comparativa de visites, comentaris, recomanacions...
Es treballa constantment per tal de poder enfocar el posicionament cap als objectius marcats amb Bell Repòs i sortir ben posicionats per les paraules pactades prèviament.


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar