Loading...

BELL REPÒS

PROJECTE DE PÀGINA WEB
Detalls del projecte:

Client: Bell Repòs

Web: www.residenciaavisdelbages.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Bell Repòs és una residència per a la gent gran ubicada a Súria que necessitava un lloc web per tal de mostrar el seus serveis, instal·lacions, personal... Per publicitar-se i per donar més informació a tota aquella gent que la necessiti. Respectant l'estètica pautada pel logotip del centre, els hem fet una pàgina web acord amb les seves necessitats.
Hem generat conjuntament amb la Residència Bell Repòs el contingut i hem implementat tota la programació per tal de que funcioni correctament. Es tracta d'una web responsive, es a dir que s'adapta a les resolucions dels diferents dispositius del mercat. La web s'ha programat amb el gestor de continguts WordPress que en permet l'administració directa als propietaris.
En l'elaboració dels texts hem seguit criteris de SEO i hem treballat conjuntament amb el client per assegurar mostrar tot allò que es volia. Finalment, també hem fet algunes de les fotografies penjades a la pàgina, altres les ha aportat el client directament.


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació