Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

BLOG DE NET ENGINEER

De les compres per Internet i la intel·ligència artificial a la robòtica

De les compres per Internet i la intel·ligència artificial a la robòtica

Net Engineer | 18/02/2021 11:19:25
De les compres per Internet i la intel·ligència artificial a la robòtica

A l'anterior post us parlàvem de l'ús que Google està fent de la intel·ligència artificial. De com aconsegueixen recopilar dades de tots nosaltres i el posterior ús que ens permet que hipersegmentat la publicitat per obtenir-ne el màxim rendiment així com del màrqueting en línia. Doncs bé, en aquest article volem seguir tibant del fil ... Les tendències de mercat actuals van dirigides a la màxima personalització. Els gustos dels consumidors pels serveis personalitzats està en auge, per això, és tan important per a les empreses conèixer el perfil de la forma més específica possible de sobre clients. El seu principal objectiu és poder oferir productes a súper a mida. Gràcies als paràmetres traçats per la IA, també es pot "predir" el consum i anticipar-se a la producció personalitzada, aconseguir al màxim un òptim "customer experience".

Compres per Internet a mida

Amb la intel·ligència artificial de Google aconseguim clients pels nostres productes molt específics. La segmentació súper detallada va lligada a la posterior producció a mida dels productes. Per exemple, ja no anem a comprar només un cotxe, podem comprar un cotxe amb el sostre d'un color determinat i les portes d'un altre, sent aquest cotxe únic per a nosaltres, al nostre gust, així que l'acte de comprar ens ofereix un ventall molt més ampli de possibilitats. I això, ens porta a una producció personalitzada, a que les empreses tinguin la capacitat de modificar els productes estàndards per adequar-los als gustos dels consumidors.

Els cobots; robots col·laboratius

Un cobot és un robot fabricat per una empresa robòtica  conscient de la necessitat de l'automatització robòtica en qualsevol cadena productiva per poder ser competitius a dia d'avui. Aquest tipus de robots interactuen amb els operaris per realitzar el treball d'una manera col·laborativa. L'ús de big data en les fàbriques permet una automatització de processos i el intercanvi d'informació, estem davant la interacció del conjunt de tecnologies habilitadores amb les persones: robòtica col·laborativa. D'aquesta manera, aconseguim poder generar cadenes de producció amb la capacitat de personalització dels productes fabricats. Una automatització col·laborativa que permet la personalització resultat de la gestió de big data per part de la intel·ligència artificial en les nostres compres per Internet, navegació, perfil, ús ... És gràcies a aquesta producció personalitzada, que aconseguim tancar un cercle perfecte: el "customer experience" de les compres per Internet a la seva màxima expressió.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar