Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

BLOG DE NET ENGINEER

On és preferible invertir per a la teva ecommerce a Instagram o a Facebook?

On és preferible invertir per a la teva ecommerce a Instagram o a Facebook?

Net Engineer | 07/06/2019 11:55:04
On és preferible invertir per a la teva ecommerce a Instagram o a Facebook?

Avui dia és molt important fer publicitat pagada a les diferents xarxes socials per donar a conèixer el teu negoci, per incrementar les vendes o bé per crear engagement amb el teu públic objectiu. Però la gran pregunta és: on és millor invertir per al meu ecommerce? A Facebook o a Instagram? A continuació realitzarem una anàlisi perquè quedi més clar.

D'una banda, començarem comentant la xarxa social estrella del moment: Instagram. Aquesta plataforma compta amb 831 milions d'usuaris actius mensuals. A dia d'avui, és la xarxa social preferida de les marques no només per enfortir la seva estratègia de marca sinó també per promocionar els seus productes i, al mateix temps, apropar al seu públic objectiu. Entre els seus nombrosos avantatges, destaquen les següents: en primer lloc, t'ajuda a posicionar la teva marca gràcies al seu dinamisme i que és una eina molt visual; en segon lloc, generant Instagram Ads també pots augmentar els teus seguidors i com a conseqüència crear una comunitat més gran; i en tercer lloc, et permet apuntar directament al vostre públic objectiu, ja sigui donant a conèixer la teva marca, llançant el teu ecommerce o bé promocionant un nou producte al mercat, entre d'altres possibilitats.

D'altra banda, Facebook compta amb 2.200 milions d'usuaris actius mensuals aproximadament. Increïbles xifres! Quant als seus avantatges, podem comentar les següents: primerament, utilitzant Facebook Ads pots arribar perfectament al teu audiència correcta perquè es pot especificar molt concretament a qui ens volem dirigir realitzant la publicitat; en segon lloc, Facebook et permet molta flexibilitat en la creació dels anuncis, és a dir, pots afegir fotos, vídeos o textos al mateix temps i també pots definir el teu propi pressupost que vas a invertir, triar l'inici i fi de la campanya, segmentar diferents audiències i personalitzar el missatge a transmetre al públic; i en tercer lloc, hi ha la possibilitat de consultar els resultats proporcionats pels anuncis creats.

Després d'haver analitzat els avantatges de les dues xarxes socials, arriba l'hora de decidir quina és la millor per invertir en publicitat. És molt difícil, ja que el més important és tenir clara l'estratègia del teu negoci i, a partir d'aquí, decidir en quin invertir. A més, és imprescindible conèixer quin és el teu públic objectiu i així, com a conseqüència, escollir la xarxa social més adequada. Per exemple, si la teva intenció és arribar als adolescents, la millor opció és usar Instagram. No obstant això, si el teu públic objectiu està orientat a una audiència més aviat adulta, és preferible usar Facebook, ja que segons un estudi, es diu que el 72% dels adults usen Facebook, mentre que només el 28% dels quals fan servir Instagram. Per tant, el més important és tenir clar a qui ens volem dirigir, juntament amb l'estratègia del negoci i, a partir d'aquí, decidir en quin apostem.

 

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar