Loading...

BOSSES ISOTÈRMIQUES DE CASTEL PACK

PROJECTE DE PÀGINA WEB
Detalls del projecte:

Client: Castel Packaging, S.L.U.

Web: www.bolsasisotermicas.net

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Castel Pack ens ha encomanat aquesta carta de vendes per a les seves bosses isotèrmiques. Són bosses ideals per mantenir la temperatura dels productes, personalitzables i amb una gran capacitat i resistència. Permeten conservar productes freds, congelats, ultracongelats i calents.
Per tal de programar la carta de vendes hem tingut molt en compte que visualment destaques molt el producte així com el contacte per a poder demanar informació del mateix. Hem cercat la pregnància visual i l'efectivitat, donar un valor afegit al producte per tal de fer-lo atractiu.
Finalment, corona la carta de vendes un vídeo demostratiu de la varietat de productes que es poden transportar a la bossa. El clip és de caire informatiu, i sense voler treure rellevància a les fotos el contacte i la informació escrita referent a les bosses, cerca acompanyar el web per fer-lo visualment molt més atractiu i entenedor.


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)
 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació