Loading...

CASA BARTOMEUS

GESTIÓ DE COMMUNITY MANAGEMENT
Detalls del projecte:

Client: Casa Bartomeus

Web: www.tiendadefruta.es

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Com a Community Managers de Casa Bartomeus en gestionem els seus comptes de Facebook, Twitter i Blogspot. Casa Bartomeus és una botiga física i virtual de venda de fruita i verdura. Tenen fruita de molta qualitat i reparteixen a domicili.
Es tracta d'una botiga virtual feta per Net Engineer. Paral·lelament a la gestió de les xarxes en fem el posicionament orgànic regularment i en fem trimestralment un informe de posicionament amb comparativa de visites, posicions als cercadors, comentaris i recomanacions.
Casa Bartomeus és una botiga de Manresa amb més de 50 anys en el sector amb un tracte proper i atent. L'exit a la botiga online es reflecteix a la seva presencia online, de manera que els resultats i reputació a la xarxa són fantàstics. Felicitats Casa Bartomeus!


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)

Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació