Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

CASA BARTOMEUS

GESTIÓ DE COMMUNITY MANAGEMENT
Detalls del projecte:

Client: Casa Bartomeus

Web: www.tiendadefruta.es

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Com a Community Managers de Casa Bartomeus en gestionem els seus comptes de Facebook, Twitter i Blogspot. Casa Bartomeus és una botiga física i virtual de venda de fruita i verdura. Tenen fruita de molta qualitat i reparteixen a domicili.
Es tracta d'una botiga virtual feta per Net Engineer. Paral·lelament a la gestió de les xarxes en fem el posicionament orgànic regularment i en fem trimestralment un informe de posicionament amb comparativa de visites, posicions als cercadors, comentaris i recomanacions.
Casa Bartomeus és una botiga de Manresa amb més de 50 anys en el sector amb un tracte proper i atent. L'exit a la botiga online es reflecteix a la seva presencia online, de manera que els resultats i reputació a la xarxa són fantàstics. Felicitats Casa Bartomeus!


Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació