Loading...

CTM, CENTRE TECNOLÒGIC DE MANRESA

PROJECTE DE PÀGINA WEB
Detalls del projecte:

Client: CTM, Centre Tecnològic de Manresa

Web: www.ctm.com.es

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


El CTM és un Centre Tecnològic Avançat (CTA) altament qualificat i referent mundial en les tecnologies pròpies del centre i a Net Engineer els hem dissenyat la pàgina web. A partir de les converses mantingudes amb CTM hem fet el disseny web i la programació web de www.ctm.com.es; adaptable i amb un gestor de continguts per administrar l'apartat notícies.
Programat amb PHP i MySQL, el lloc web té tota la informació que CTM Manresa volia comunicar de manera clara i entenedora. La informació de la pàgina web s'estructura en mòduls per tal d'assegurar una òptima adequació dels elements alhora d'adaptar-se als diferents dispositius tals com tauletes, mòbils o ordinadors.
En destaquen a la home un carrusel en moviment on es mostren les últimes notícies així com dues galeries, una referent als últims projectes realitzats al centre i una altre amb una selecció dels últims vídeos penjats anomenada zona multimèdia. Tota l'estètica pensada respectant la imatge corporativa del centre.


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)
 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació