Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

CTM, CENTRE TECNOLÒGIC DE MANRESA

PROJECTE DE PÀGINA WEB
Detalls del projecte:

Client: CTM, Centre Tecnològic de Manresa

Web: www.ctm.com.es

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


El CTM és un Centre Tecnològic Avançat (CTA) altament qualificat i referent mundial en les tecnologies pròpies del centre i a Net Engineer els hem dissenyat la pàgina web. A partir de les converses mantingudes amb CTM hem fet el disseny web i la programació web de www.ctm.com.es; adaptable i amb un gestor de continguts per administrar l'apartat notícies.
Programat amb PHP i MySQL, el lloc web té tota la informació que CTM Manresa volia comunicar de manera clara i entenedora. La informació de la pàgina web s'estructura en mòduls per tal d'assegurar una òptima adequació dels elements alhora d'adaptar-se als diferents dispositius tals com tauletes, mòbils o ordinadors.
En destaquen a la home un carrusel en moviment on es mostren les últimes notícies així com dues galeries, una referent als últims projectes realitzats al centre i una altre amb una selecció dels últims vídeos penjats anomenada zona multimèdia. Tota l'estètica pensada respectant la imatge corporativa del centre.


Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació