Loading...

CTM, CENTRE TECNOLÒGIC DE MANRESA

PROJECTE DE PÀGINA WEB
Detalls del projecte:

Client: CTM, Centre Tecnològic de Manresa

Web: www.ctm.com.es

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


El CTM és un Centre Tecnològic Avançat (CTA) altament qualificat i referent mundial en les tecnologies pròpies del centre i a Net Engineer els hem dissenyat la pàgina web. A partir de les converses mantingudes amb CTM hem fet el disseny web i la programació web de www.ctm.com.es; adaptable i amb un gestor de continguts per administrar l'apartat notícies.
Programat amb PHP i MySQL, el lloc web té tota la informació que CTM Manresa volia comunicar de manera clara i entenedora. La informació de la pàgina web s'estructura en mòduls per tal d'assegurar una òptima adequació dels elements alhora d'adaptar-se als diferents dispositius tals com tauletes, mòbils o ordinadors.
En destaquen a la home un carrusel en moviment on es mostren les últimes notícies així com dues galeries, una referent als últims projectes realitzats al centre i una altre amb una selecció dels últims vídeos penjats anomenada zona multimèdia. Tota l'estètica pensada respectant la imatge corporativa del centre.


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)

Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació