Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

CURSOS OK

PROGRAMACIÓ DE PÀGINA WEB
Detalls del projecte:

Client: Cursos OK

Web: www.cursosok.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Disseny logotip

Cursos OK és una iniciativa educativa online que es dirigeix als estudiants però també als centres, amb els que vol actuar com a enllaç. La pàgina web ajuda a la captació d'alumnes gestionant-ne la informació perquè el centre pugui contactar amb la persona interessada segons uns filtres establerts prèviament.
Alhora de plantejar el disseny del logotip, se'ns va transmetre la idea de que volien una imatge sèria, professional i que fes referència al seu entorn d'actuació; es a dir les xarxes socials, així com al seu camp d'actuació; l'educació. Amb aquestes premisses, vam fer la proposta de disseny gràfic d'imatge corporativa.
Després d'algunes propostes el resultat escollit ha estat aquesta tipografia moderna mesclada amb el símbol del botó "clicable" amb el cursor, juntament amb la imatgeria que tots tenim al nostre imaginari del títol enrotllat amb una cinta, referent a la titulació obtinguda, grau, graduat universitari...

Disseny pàgina web

Cursos OK és una pàgina web programada i dissenyada per oferir una relació de cursos classificats per tipologia, metodologia i temàtica mitjançant un cercador avançat. Els usuaris poden trobar el curs que més s'adapta a les seves necessitats. Cursos OK actua com a nexe entre el centre i el possible estudiant.
Tenint en compte aquest funcionament es va pensar l'estètica del disseny web. Pensant en que la localització dels cursos, les fitxes explicatives dels mateixos, els formularis de contacte... Fossin el més intuïtius i entenedors possibles. Per altre banda, es va cercar diferenciar visualment de manera clara gràcies als colors fets servir, si la navegació es feia com a usuari o com a centre.
La informació s'organitza en mòduls horitzontals o en fitxes amb textos relatius al curs. Sempre intentant jugar amb les tipografies, els colors i la composició gràfica modular que és perfecta per a una programació responsive, es a dir, per a una pàgina pensada per veure's correctament en molts dispositius diferents.

Programació web

La pàgina web de www.cursosok.com s'ha programat en PHP i MySQL amb un gestor de continguts fet a mida. El web té una part pública i una part privada perquè els usuaris s'hi puguin subscriure, obtenir i gestionar de manera personalitzada la seva informació, cursos, veure notícies...
El gestor permet entrar cursos nous amb totes les seves especificacions així com la possibilitat de classificar-los perquè es mostrin correctament en el filtratge dels resultats del front page del web. La interface del gestor sempre s'ha pensat perquè sigui fàcil de gestionar i intuïtiu per l'usuari, tant la part pública com la privada.

Posicionament SEO i SEM

El lloc web s'ha optimitzat per SEO. La programació a mida ha anat lligada a una estratègia de posicionament SEO per aconseguir un bon posicionament natural als cercadors. Per això, en la programació s'ha optimitzat el codi per tal d'aconseguir resultats òptims, s'han definit les paraules clau prioritàries, l'estratègia de posicionament, peticions d'alta a cercadors, directoris, pàgines d'enllaços...També s'ha fet campanya SEM a Google Adwords: degut als bons resultats es va augmentant el volum de la campanya i es milloren les conversions i el cost per conversió.
L'estratègia conjunta en quant a programació web, posicionament web, posicionament SEO, posicionament SEM i en part disseny web, ens ha ajudat a aconseguir els bons inputs d'aquesta pàgina de recerca de cursos. Esperem que us agradi el resultat final d'aquest projecte.


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar