Loading...

CURSOS OK

PROJECTE DE PÀGINA WEB
Detalls del projecte:

Client: Cursos OK

Web: www.cursosok.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Cursos OK és un lloc web programat i dissenyat per Net Engineer que ofereix una relació de cursos classificats per tipologia, metodologia i temàtica mitjançant un cercador avançat. Els usuaris podran trobar el curs que més s'adapti a les seves necessitats. Cursos OK actua com a nexe entre el centre i el possible estudiant.
Net Engineer ha programat el lloc web amb PHP i MySQL, amb un gestor de continguts fet a mida. El web té una part pública i una part privada perquè els usuaris s'hi puguin subscriure i obtenir i gestionar de manera personalitzada la seva informació, cursos, veure notícies, ... El lloc és responsive i optimitzat per SEO.
Cursos OK es dirigeix als estudiants però també als centres, amb els que pretén actuar com a enllaç. L'eina ajuda a la captació d'alumnes gestionant-ne la informació perquè el centre pugui contactar amb la persona interessada segons uns filtres establerts prèviament. Esperem que us agradi la proposta!


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)
 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació