Loading...

CURSOS OK

PROJECTE DE PÀGINA WEB
Detalls del projecte:

Client: Cursos OK

Web: www.cursosok.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Disseny logotip

Cursos OK és una iniciativa educativa online que es dirigeix als estudiants però també als centres, amb els que vol actuar com a enllaç. La pàgina web ajuda a la captació d'alumnes gestionant-ne la informació perquè el centre pugui contactar amb la persona interessada segons uns filtres establerts prèviament.
Alhora de plantejar el disseny del logotip, se'ns va transmetre la idea de que volien una imatge seria, professional i que fes referència al seu entorn d'actuació; es a dir les xarxes socials, així com al seu camp d'actuació; l'educació. Amb aquestes premisses, vam fer la proposta de disseny gràfic d'imatge corporativa.
Després d'algunes propostes el resultat escollit ha estat aquesta tipografia moderna mesclada amb el símbol del botó "clicable" amb el cursor, juntament amb la imatgeria que tots tenim al nostre imaginari del títol enrotllat amb una cinta, referent a la titulació obtinguda, grau, graduat universitari...

Disseny pàgina web

Cursos OK és una pàgina web programada i dissenyada per oferir una relació de cursos classificats per tipologia, metodologia i temàtica mitjançant un cercador avançat. Els usuaris poden trobar el curs que més s'adapta a les seves necessitats. Cursos OK actua com a nexe entre el centre i el possible estudiant.
Tenint en compte aquest funcionament es va pensar l'estètica del disseny web. Pensant en que la localització dels cursos, les fitxes explicatives dels mateixos, els formularis de contacte... Fossin el més intuïtius i entenedors possibles. Per altre banda, es va cercar diferenciar visualment de manera clara gràcies als colors fets servir, si la navegació es feia com a usuari o com a centre.
La informació s'organitza en mòduls horitzontals o en fitxes amb textos relatius al curs. Sempre intentant jugar amb les tipografies, els colors i la composició gràfica modular que és perfecta per a una programació responsive, es a dir, per a una pàgina pensada per veure's correctament en molts dispositius diferents.

Programació i posicionament web

La pàgina web de Cursos OK s'ha programat en PHP i MySQL i amb un gestor de continguts fet a mida. El web té una part pública i una part privada perquè els usuaris s'hi puguin subscriure i obtenir i gestionar de manera personalitzada la seva informació, cursos, veure notícies, ... El lloc és responsive i optimitzat per SEO.
Com hem dit, la programació és feta a mida i va acompanyada d'una estratègia de posicionament SEO per aconseguir un bon posicionament natural als cercadors. Per això, en la programació s'ha optimitzat el codi per tal d'aconseguir resultats òptims, s'han definit les paraules clau prioritàries, l'estratègia de posicionament, peticions d'alta a cercadors, directoris, pàgines d'enllaços...
L'estratègia conjunta en quant a programació web, posicionament web, posicionament SEO i en part disseny web, ens ha ajudat a aconseguir els bons inputs d'aquesta pàgina de recerca de cursos. Esperem que us agradi el resultat final d'aquesta pàgina web.


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)
 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació