Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Dalay

PROJECTE DE PÀGINA WEB I POSICIONAMENT
Detalls del projecte:

Client: Dalay

Web: www.dalay.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Programació web

A Net Engineer hem fet la programació i disseny de la web de https://www.dalay.com. Dalay és una empresa especialitzada en la fabricació i distribució d'articles de corseteria.
La programació web s'ha fet en PHP i MySQL i amb un gestor de notícies fet a mida que permet mantenir actualitzada la web amb les últimes novetats.
El disseny escollit és molt minimalista. Hem volgut que el que més destaquin siguin els productes, sempre seguint l'estètica Dalay de colors neutres, naturals, lluminosos i molt suaus. La pàgina ha esdevingut una mostra en forma de "tastet" dels diferents productes que ens ofereix l'empresa.

Posicionament SEO

Per tal de millorar la visibilitat de https://www.dalay.com/ en els resultats dels cercadors, a l'hora de programar hem treballat tenint en compte la correcta optimització del codi per tal d'aconseguir uns bons resultats a curt i llarg termini.
Altres accions que hem realitzat, han estat afegir text enriquit en les diferents pàgines del web, l'ús de URL concretes per millorar el poscicionament i Meta Tags específics que juntament amb els continguts ens permetin millorar el CTR dels resultats.
Finalment, abans de la publicació de la web, hem fet diferents tests per tal de verificar que la pàgina compleix totes les normatives i especificacions recomanades pels diferents cercadors: responsive, que compleix la normativa 3WC, una velocitat de càrrega correcta, la seguretat del servidor, ... Esperem que us agradi!


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar