Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

DESCALS VILARMAU

PROJECTE DE SERVEIS WEB
Detalls del projecte:

Client: Descals Vilarmau

Web: www.descalsvilarmau.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Disseny web

L’il·lustre despatx d’advocats Descals Vilarmau ens va fer l’encàrrec de fer el redisseny de la seva pàgina web. Volien una reinterpretació gràfica que mostrés els seus serveis i valors al món. Després de compartir sinergies i objectius, i de dies de treball, el resultat ha estat molt satisfactori per a tots nosaltres. Estem davant d’una web que s’escapa totalment dels estàndards del sector de la justícia, un món clàssic i conservador pel que fa a l’estètica i tipologia d’imatges, i gràcies a l’enfocament que hi hem aportat, el resultat ha estat totalment innovador.
En primer lloc, hem cercat per a cada concepte una representació transgressora, és a dir que la imatge que acompanya el contingut, se surt totalment d’un enfocament conservador del concepte en sí. Hem realitzat fotomuntatges gràfics potents que creiem que no deixaran indiferent al visitant. Paral·lelament, també hem jugat amb l’ús del blanc i negre. L'ús del monocrom en clau baixa ens evoca referents profunds, durs o agressius, però amb tonalitats més clares, el blanc i negre ens evoca tranquil·litat, puresa i confiança. Aquesta mescla de sentiments tan contraposats és perfecte per tal de representar les tasques d'aquest grup d'advocats; propers i comprensius si les circumstàncies ho requereixen, però alhora durs i implacables quan cal.
Finalment, destacar que també hem volgut ressaltar en aquest joc de llums i ombres, certs elements de color. Per exemple, la imatge gràfica de Descals Vilarmau, un fragment molt característic de les vidrieres del seu despatx, un element que pot donar llum a la foscor pels qui requereixin dels serveis d’un advocat quan s’han d’enfrontar a processos judicials. Un punt cromàtic a on recolzar-nos.

Creació de continguts per l’optimització SEO

Hem redactat tots els continguts de les pàgines de la web pensant en l'optimització per als motors de cerca (SEO). Gràcies a l’estratègia de màrqueting digital del SEO aconseguirem augmentar la visibilitat i les visites a la pàgina d’una manera gradual i natural. Així doncs, seguint una estratègia estudiada prèviament de paraules clau, hem pensat cada una de les pàgines per ser optimitzada amb conceptes de cerca diferents.
Paral·lelament, s’han passat tots els tests necessaris per tal d’assegurar aquesta efectivitat als principals cercadors com Google tenint en compte criteris com les densitats de les paraules clau, el percentatge de text respecte el codi o la jerarquització d’etiquetes i posició dels continguts que tenen el compte les aranyes de la xarxa.
Internament, també s’ha optimitzat el codi tenint en compte el títol de la pàgina, descripcions, meta tags, etiquetes, minimització del codi, etc. Tota una sèrie d’accions que externament no ens modifiquen l’estètica o el contingut de la pàgina, però que els cercadors web “llegeixen” i “interpreten”, i que ajudaran a col·locar la nostra web als primers resultats de determinades cerques relacionades.


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar