Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Disfricat

IMATGE CORPORATIVA I PÀGINA WEB
Detalls del projecte:

Client: Disfricat

Web: www.disfricat.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Imatge gràfica i papereria

Disfricat compta amb una àmplia experiència dins del sector de la distribució de productes alimentaris com el pa, la brioxeria, la xocolata i els seus derivats. La seva distribució es localitza arreu de la comarca del Bages, Osona i el Berguedà. A més a més, ofereix un servei de proximitat, de qualitat, proper i de confiança.
Hem creat la imatge gràfica, utilitzant l’espiga com a element principal amb una simbologia molt específica com és l’origen dels productes i la seva òptima qualitat. S’han escollit colors naturals com ara el marró, el verd, i el groc per a la creació del logotip. El motiu principal de l’elecció d’aquesta gamma cromàtica ha estat transmetre el sentiment d’artesania.
La imatge global que es vol donar a conèixer és clara i neta. Per aquest motiu, un dels colors principals és el blanc. A més a més, també hem dissenyat tot el que està relacionat amb la papereria corporativa, com ara els sobres, les targetes de presentació i el paper corporatiu de l’empresa. Alhora, hem creat el disseny per a la rotulació dels vehicles d’empresa.

Disseny i programació web

Per acabar, hem programat la seva web www.disfricat.com, adaptant els texts als mòduls utilitzats. És una pàgina responsive, visualitzant-se de manera òptima des de qualsevol dispositiu. A primera vista, es poden observar unes fotografies de molta qualitat, unes transparències a les espigues i, en general, dinamisme, convertint-se així en una pàgina web atractiva, molt visual i corporativa.
Hem apostat per un disseny equilibrat i regular amb la intenció de mantenir un estil molt concret per a tota la pàgina web. Un dels punts a destacar és la facilitat que es presenta a l’hora de contactar amb l’empresa, destacant la seva rapidesa i eficiència. Ambdós conceptes són molt importants per tal de poder assegurar l’èxit de l’empresa.


Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació