Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Disfricat

IMATGE CORPORATIVA I PÀGINA WEB
Detalls del projecte:

Client: Disfricat

Web: www.disfricat.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Imatge gràfica i papereria

Disfricat compta amb una àmplia experiència dins del sector de la distribució de productes alimentaris com el pa, la brioxeria, la xocolata i els seus derivats. La seva distribució es localitza arreu de la comarca del Bages, Osona i el Berguedà. A més a més, ofereix un servei de proximitat, de qualitat, proper i de confiança.
Hem creat la imatge gràfica, utilitzant l’espiga com a element principal amb una simbologia molt específica com és l’origen dels productes i la seva òptima qualitat. S’han escollit colors naturals com ara el marró, el verd, i el groc per a la creació del logotip. El motiu principal de l’elecció d’aquesta gamma cromàtica ha estat transmetre el sentiment d’artesania.
La imatge global que es vol donar a conèixer és clara i neta. Per aquest motiu, un dels colors principals és el blanc. A més a més, també hem dissenyat tot el que està relacionat amb la papereria corporativa, com ara els sobres, les targetes de presentació i el paper corporatiu de l’empresa. Alhora, hem creat el disseny per a la rotulació dels vehicles d’empresa.

Disseny i programació web

Per acabar, hem programat la seva web www.disfricat.com, adaptant els texts als mòduls utilitzats. És una pàgina responsive, visualitzant-se de manera òptima des de qualsevol dispositiu. A primera vista, es poden observar unes fotografies de molta qualitat, unes transparències a les espigues i, en general, dinamisme, convertint-se així en una pàgina web atractiva, molt visual i corporativa.
Hem apostat per un disseny equilibrat i regular amb la intenció de mantenir un estil molt concret per a tota la pàgina web. Un dels punts a destacar és la facilitat que es presenta a l’hora de contactar amb l’empresa, destacant la seva rapidesa i eficiència. Ambdós conceptes són molt importants per tal de poder assegurar l’èxit de l’empresa.


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar