Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Disfricat

IMATGE CORPORATIVA I PÀGINA WEB
Detalls del projecte:

Client: Disfricat

Web: www.disfricat.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Imatge gràfica i papereria

Disfricat compta amb una àmplia experiència dins del sector de la distribució de productes alimentaris com el pa, la brioxeria, la xocolata i els seus derivats. La seva distribució es localitza arreu de la comarca del Bages, Osona i el Berguedà. A més a més, ofereix un servei de proximitat, de qualitat, proper i de confiança.
Hem creat la imatge gràfica, utilitzant l’espiga com a element principal amb una simbologia molt específica com és l’origen dels productes i la seva òptima qualitat. S’han escollit colors naturals com ara el marró, el verd, i el groc per a la creació del logotip. El motiu principal de l’elecció d’aquesta gamma cromàtica ha estat transmetre el sentiment d’artesania.
La imatge global que es vol donar a conèixer és clara i neta. Per aquest motiu, un dels colors principals és el blanc. A més a més, també hem dissenyat tot el que està relacionat amb la papereria corporativa, com ara els sobres, les targetes de presentació i el paper corporatiu de l’empresa. Alhora, hem creat el disseny per a la rotulació dels vehicles d’empresa.

Disseny i programació web

Hem programat la seva web www.disfricat.com, adaptant els texts als mòduls utilitzats. És una pàgina responsive, visualitzant-se de manera òptima des de qualsevol dispositiu. A primera vista, es poden observar unes fotografies de molta qualitat, unes transparències a les espigues i, en general, dinamisme, convertint-se així en una pàgina web atractiva, molt visual i corporativa.
Hem apostat per un disseny equilibrat i regular amb la intenció de mantenir un estil molt concret per a tota la pàgina web. Un dels punts a destacar és la facilitat que es presenta a l’hora de contactar amb l’empresa, destacant la seva rapidesa i eficiència. Ambdós conceptes són molt importants per tal de poder assegurar l’èxit de l’empresa.

Retolació furgoneta

Per acabar, hem rotulat una furgoneta de càrrega fent servir la imatge de les espigues com a fons acompanyada del logotip. Hem fet servir vinil imprès retallat pels dos laterals de la caixa així com la part posterior, tenint en compte que en aquesta darrera, hi ha les portes, així que la informació vinilada ha de continuar funcionant tant si les portes son obertes com tancades.
El disseny dels vinils de la furgoneta ha estat pensat per seguir en tot moment l’estètica gràfica pautada en la imatge corporativa, respectant l’escènica blanca i neta del grafisme, en aquest cas, aplicat a una superfície gran i amb volum.


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar