Loading...

DISSENY GRÀFIC

ESTÈTICA I PRACTICITAT

Disseny gràfic

El disseny gràfic corporatiu és una eina indispensable en la nostra estratègia de negoci. A Net Engineer tenim com a objectiu coordinar tots els aspectes visuals que acompanyen la seva empresa relacionats amb la marca i aconseguir una imatge identificable i genuïna per posicionar-se positivament en el mercat.
No és només una presentació estètica, és l'articulació de la cultura relacionada amb la seva companyia que en determinarà la percepció: la qualitat, l'eficiència, la simpatia... Podem generar amor o odi al mateix temps, per això cal cuidar tots els detalls! A Net Engineer, l'originalitat i la funcionalitat van agafades de la mà en tot moment.

La nostra experiència

Al llarg de més de 15 anys hem treballat en el sector gràfic elaborant tot tipus de productes: fulletons, targetes, tríptics, cartells, presentacions empresarials, logotips, manuals corporatius, rètols, etiquetes, baners, butlletins...

Creem identitats corporatives noves o generem continuïtat a marques ja establertes sempre amb l'esperit de proposar actuacions que ens ajudin a millorar i evolucionar. Els nostres serveis són professionals i personals. Gestionem tot el procés d'execució del projecte, des del disseny inicial a la impressió final o publicació a Internet.
El disseny gràfic és un aspecte essencial en la identitat del nostre negoci, les empreses ja no cerquen només donar el millor servei, el millor producte... sinó que també procuren donar les millors experiències a l'usuari fent visualment atractius tots els suports, plataformes i espais relacionats amb el negoci.
Treballem amb proveïdors de confiança del nostre entorn (a la Catalunya central) per tal de poder controlar en persona tots els processos de producció. Procurem ajustar-nos a les seves necessitats en tot moment, fent-lo partícip de tot el procés creatiu. Contacti amb nosaltres sense cap compromís.

Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)

Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació