Loading...

SERVEIS WEB

WEBS ADAPTABLES, A MIDA, RESPONSIVE...

Serveis web

Dissenyem i programem webs globals, actualitzables i adaptables, aspectes imprescindibles per a ser competitiu a la xarxa. El disseny web s'ha de pensar per a tots els dispositius per aconseguir una experiència única per l'usuari, sense oblidar en cap moment que ha de ser la nostra millor carta de presentació.
La tipologia de webs corporatives no ha parat d'evolucionar des del principi de la nostra activitat ara fa més de 15 anys. En tot moment hem procurat mantenir-nos al dia actius per tal de poder oferir les últimes novetats. Actualment dissenyem tot tipus de webs; des de les més senzilles de poca complexitat a les més complexes fetes a mida.

Quina web necessita?

Pàgines web corporatives, botigues online, pàgina web de serveis, portafolis, blocs o pàgines de contingut, landing pages o microsites... Posis en contacte amb nosaltres i estudiarem la tipologia de pàgina que necessita segons les seves necessitats.

A Net Engineer sabem que per tenir bons resultats a Internet cal oferir una gestió acurada de les xarxes socials (aconseguir un engagement actiu i de nivell), posar contingut de qualitat a tot el que fa referència a la nostra activitat, tenir una bona estratègia de posicionament i sobretot tenir present de que no podrem aconseguir res de tot això sense un bon lloc web.
Conceptes com l'accessibilitat, navegabilitat, rapidesa d'accés a la informació, rapidesa de descàrrega, optimització per a posicionament web o adaptabilitat (responsive) s'han de tenir molt en compte. A Net Engineer treballem amb les sinèrgies de la programació i el disseny gràfic per tal d'oferir un web que combini tots aquests aspectes.
Programem gestors de continguts a mida o fem servir els estàndards que ens ofereixen les eines de codi lliure. Intentem plantejar sempre quina és la millor alternativa després d'estudiar cada projecte acuradament. Contacti amb nosaltres i sense cap compromís estudiarem el seu cas de manera individual i personalitzada.

Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)

Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació