Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

ECOMUESLI

PROJECTE DE PROMOCIÓ WEB
Detalls del projecte:

Client: Ecomuesli

Web: www.ecomuesli.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Ecomuesli és una botiga virtual programada per Net Engineer. Es tracta d'una botiga de venda de mueslis ecològics a granel amb la particularitat de que et deixen fer la teva mescla a mida. A Ecomuesli també els gestionem la promoció web.
Fem regularment tasques de link building i revisió dels metatags i textos del web per millorar i progressar en les posicions als directoris i cercadors més importants i entreguem trimestralment un informe de posicionament amb comparativa de visites, posicions als cercadors, comentaris i recomanacions.
El nostre objectiu és mantenir Ecomuesli en una bona posició en els cercadors, es a dir, tenir bons resultats SEO (search engine optimization). Vam ajudar a fer néixer la pàgina i ara ens anima poder ajudar a fer-la visible a tothom. Actualment, Ecomuesli surt en primeres posicions de Google amb conceptes com "cereales a granel", "frutos secos a granel", "mueslis ecologicos" o "tienda de cereales". Us animem a visitar-la!


Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació