Loading...

ECOMUESLI

PROJECTE DE PROMOCIÓ WEB
Detalls del projecte:

Client: Ecomuesli

Web: www.ecomuesli.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Ecomuesli és una botiga virtual programada per Net Engineer. Es tracta d'una botiga de venda de mueslis ecològics a granel amb la particularitat de que et deixen fer la teva mescla a mida. A Ecomuesli també els gestionem la promoció web.
Fem regularment tasques de link building i revisió dels metatags i textos del web per millorar i progressar en les posicions als directoris i cercadors més importants i entreguem trimestralment un informe de posicionament amb comparativa de visites, posicions als cercadors, comentaris i recomanacions.
El nostre objectiu és mantenir Ecomuesli en una bona posició en els cercadors, es a dir, tenir bons resultats SEO (search engine optimization). Vam ajudar a fer néixer la pàgina i ara ens anima poder ajudar a fer-la visible a tothom. Actualment, Ecomuesli surt en primeres posicions de Google amb conceptes com "cereales a granel", "frutos secos a granel", "mueslis ecologicos" o "tienda de cereales". Us animem a visitar-la!


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)

Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació