Loading...

ECOTEC

PROJECTE DE PÀGINA WEB
Detalls del projecte:

Client: Ecología Técnica, S.A.

Web: www.ecotec.es

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


ECOTEC és una empresa puntera en tecnologia innovadora en el tractament d'aigües i gasos. Degut al constant progrés dels llocs web, el web empresarial d'ECOTEC va quedar obsolet i ens van proposar que els dissenyéssim i programéssim un nou lloc web; que fos representatiu de l'empresa, modern, de fàcil navegació, responsive i amb una programació optimitzada.
Neix així la nova web www.ecotec.es. Respectant en tot moment els colors empresarials i l'estètica escollida per ECOTEC. Un web adaptable a tots els dispositius i amb una navegació dinàmica i actual. Amb un slider animat com a capçalera principal. Gràficament utilitza les mateixes icones que el ECOTEC fa servir en la seva documentació corporativa.
El lloc web pretén ser sobretot informatiu, de fàcil navegació i una font de contactes empresarials per ECOTEC. Per altre banda, disposa d'un apartat de novetats per tal de poder actualitzar de manera regular la informació. Esperem que us agradi i us convidem a visitar-lo!


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)
 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació