Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

ECOTEC

PROJECTE DE PÀGINA WEB
Detalls del projecte:

Client: Ecología Técnica, S.A.

Web: www.ecotec.es

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Disseny logotip

ECOTEC és una empresa per professionals amb una gran experiència en el sector de la protecció ambiental que constantment treballa per aportar noves solucions en l'àmbit del tractament de gasos i aigües. Des del seu inici, l'empresa ha mostrat i treballat per aconseguir un fort compromís mediambiental.
Així doncs, el disseny de la imatge corporativa havia de transmetre aquest compromís amb el medi ambient ifer referència als processos fets servir per a la neteja de les aigües i l'eliminació d'olors i de contaminants. La icona de la marca és el resultat d'aquestes intencions després de les diferents propostes presentades.
Gràficament veiem en el logotip d'ECOTEC l'evolució d'aquests processos per tal de netejar els diferents elements. Aquest efecte el mostrem amb l'escala cromàtica del verd cap al groc o del groc cap al verd. La síntesis de la mateixa icona ens pot remetre tant a les onades dels elements aquosos com a la dispersió d'un gas.

Disseny pàgina web

Com hem comentat, ECOTEC és una empresa puntera en tecnologia innovadora en el tractament d'aigües i gasos, i degut al constant progrés les pàgines web, el web empresarial d'ECOTEC va quedar obsolet i ens van proposar programar-lo de nou. ECOTEC volia un disseny web que fos representatiu de l'empresa, modern, de fàcil navegació, responsive i amb una programació optimitzada.
Va néixer així la nova web www.ecotec.es. Respectant en tot moment els colors empresarials i l'estètica escollida per ECOTEC. Un web adaptable a tots els dispositius i amb una navegació dinàmica i actual. Amb un slider animat com a capçalera principal. Gràficament utilitza les mateixes icones que ECOTEC fa servir en la seva documentació corporativa.
La pàgina web vol ser sobretot informativa, de fàcil navegació i una font de contactes empresarials per ECOTEC. Per altre banda, disposa d'un apartat de novetats per tal de poder actualitzar de manera regular la informació.

Programació web

La programació web d'ECOTEC és adaptable i amb un gestor de continguts darrere per l'apartat de notícies que permet actualitzar-ne la informació quan es vulgui. La imatge gràfica de la programació web va lligada amb la imatge corporativa de l'empresa: minimalista i de colors naturals i frescos. La programació web és responsive.
La pàgina web s'ha programat en PHP i MySQL, amb tota la informació facilitada per ECOTEC mostrada de manera clara i entenedora. Malgrat la nitidesa i minimalisme de la pàgina web, la complexitat de la programació és la necessària pel bon funcionament de la mateixa així com el bon posicionament web.
El resultat, ha estat una pàgina web d'estètica clara i professional, que respecta l'essència dels valors que volia transmetre ECOTEC i amb una navegació intuïtiva i dinàmica.

Posicionament SEO

Al web d'Ecotec, Ecología Técnica hi fem tasques de posicionament natural o orgànic, l'anomenat SEO. Es tracta d'un posicionament a llarg termini, mantingut en el temps, que s'està concretant en un gran nombre de visites i un millor posicionament de la pàgina als cercadors.
S'ha optimitzat el codi i s'ha tingut en compte l'ús pertinent de paraules clau per obtenir bons resultats naturals a Google, Yahoo, Bing...
Per exemple, s'han tingut en compte les jerarquies dels encapsulats, els backlinks interns, l'optimització de les imatges o la millora del pagerank entre molts altres aspectes tècnics.


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar