Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Eninter

PÀGINA WEB I POSICIONAMENT SEO
Detalls del projecte:

Client: Eninter

Web: www.eninter.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Disseny web

ASCENSORES ENINTER és una GRAN EMPRESA MULTINACIONAL de manteniment i instal·lació principalment d'ascensors, amb més de 45 delegacions a tot Espanya, i després d'una estreta col·laboració, estem molt orgullosos de poder presentar-vos la seva nova pàgina web, dissenyada i programada per Net Engineer.
Estem davant d'una web amb un CONCEPTE EXCLUSIU per Ascensores Eninter ja que RECREA L'EFECTE DE VIATJAR EN UN ASCENSOR gràcies a que el desplaçament que es fa dins les pàgines és per capes i plantes, talment com s'hi estiguessis pujant i baixant dins d'un edifici.
La nostra història conjunta va començar quan a Ascensores Eninter van definir una nova línia gràfica molt potent i necessitaven posar al dia la seva web, tant a nivell de programació com a nivell gràfic. Aquest va ser el punt de partida d'una col·laboració que ha reeixit exitosament amb una gran web per una gran empresa.
Amb la base de la seva nova estètica gràfica i les demandes de contingut que ens proposaven, aquest nou projecte ha anat prenent forma. El resultat és una web amb una navegació molt intuïtiva i amb una estètica minimalista i neta que ajuda molt a la navegació de l'usuari.
Un altre aspecte que volem destacar d'aquesta web és l'entramat de FORMULARIS PERSONALITZATS de què disposa. Tots ells permeten un seguiment exclusiu i individual de cada una de les diferents sol·licituds dels usuaris.

Màrqueting per Internet

Pel fet de ser una gran multinacional la competència SEO d'Ascensores Eninter és ferotge. Com a gran empresa necessita ACCIONS DE SEO GLOBALS, accions de reputació a la xarxa, càlcul de resultats "kpi's" ( ojectius SEO) específics, etc. Tot aquest entramat va lligat a molts formularis, molt de trànsit divers, publicacions en xarxes externes, etc.
El nostre treball aquí doncs és importantíssim. Per tal de millorar la visibilitat de www.eninter.com als resultats dels cercadors, cal fer una tasca global permanent havent preparat la web amb cura. Per exemple, optimitzant el codi segons criteris SEO, les imatges, fent servir text enriquit o un acurat estudi de les URL entre moltes altres accions.
Finalment, hem realitzat diferents tests per tal de verificat que el web compleix totes les normatives i especificacions recomanades pels diferents cercadors. Per exemple, que compleixi la normativa 3WC, la seguretat del servidor o la velocitat de càrrega correcta.


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar