Loading...

EOI MANRESA

NOVA IMATGE CORPORATIVA
Detalls del projecte:

Client: EOI Manresa

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


L'Escola Oficial d'Idiomes de Manresa (EOI Manresa) ens va fer l'encàrrec d'actualitzar la seva imatge gràfica per tal de modernitzar la seva aparença. El centre ha anat canviant amb els anys: l'oferta formativa és molt diversa, els alumnes de cultures i sensibilitats molt diferents i la gestió del centre molt més dinàmica i actual.
Tots aquests trets van ser els que es van posar de manifest per tal de que dissenyéssim una nova imatge corporativa. A nosaltres ens va entusiasmar la idea i després de molt de treball conjunt amb EOI Manresa, us presentem el logotip resultant.
Com a icona representativa hem fet servir un punter de localització, l'EOI es troba a Manresa, a la Catalunya Central, i volíem destacar aquest aspecte. Per altre banda l'ús del degradat de colors denota aquesta frescor, aquesta pluralitat dins del centre... Finalment, l'ús d'unes tipografies més contemporànies ens ha ajudat a obtenir un resultat final modern i actual.


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació