Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

EOI MANRESA

PROYECTO GLOBAL
Detalls del projecte:

Client: EOI Manresa

Web: www.eoimanresa.cat

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Disseny logotip

EOI Manresa és l'escola oficial d'idiomes de la capital del Bages i ens ha permès dissenyar la seva nova imatge corporativa. Tenien una icona en la que apareixien dues cares parlant entre elles i aquest va ser el nostre punt de partida, després d'un petit brainstorming tots plegats vam veure que calia fer un pas endavant i proposar coses noves, diferents i actuals...
Després de diverses propostes unes de continuistes i altres de trencadores es va optar, com hem dit, per aquesta segona via. Volíem transmetre diversitat, dinamisme, punt de trobada, joventut... Plasmar que tot això ho podies trobar a Manresa, al centre de la comarca del Bages tot hi aprenent un nou idioma.
Neix així la proposta final, plena de color, nítida i entenedora i amb un punter per emfatitzar aquesta localització a la Catalunya Central. El logotip vol ser una imatge desenfadada però alhora entenedora i que pugui representar a un col•lectiu molt divers de gent amb moltes ganes d'aprendre!

Papereria corporativa

Com a centre escolar oficial l'EOI Manresa necessita una sèrie de documents estàndards de base per tal de poder fer les seves gestions administratives. Aquests documents són títols, cartes, notes informatives, horaris... Per tant, al plantejar una nova imatge corporativa per l'escola, també calia redissenyar tot aquest material gràfic.
A Net Engineer els hem dissenyat els documents necessaris per tal que puguin funcionar normalment, tenint en compte les pautes d'aplicació de la nova imatge corporativa especificades en el manual de normes entregat amb el logotip.
El resultat final, són uns documents que malgrat ser simples en quan a la quantitat d'elements, representen perfectament els valors i estètica de la nova imatge gràfica del centre. Alhora, son fets en formats tals com word o open office que permeten l'edició posterior dels mateixos per part de l'escola.

Rètols exteriors

L'escola ens va mostrar la seva inquietud per reciclar els cartells exteriors que ja tenia però aplicant-hi la imatge nova dissenyada per Net Engineer. Partint d'aquesta premissa, vàrem dissenyar cartells que s'adaptessin a les planxes metàl·liques que ja tenia el centre però amb el nou logotip.
Així doncs, el resultat han estat dos cartells de gran format que es veuen de molt lluny i que coronen l'edifici amb la nova imatge corporativa. Fets amb vinil imprès i retallat sobre planxes metàl·liques blanques.
Paral·lelament aquests rètols exteriors, a Net Engineer els hem dissenyat dos rètols petits a l'entrada de l'escola amb la informació necessària per a que els estudiants puguin contactar amb l'EOI Manresa i conèixer l'horari del centre.

Disseny de bosses de mà

L'EOI Manresa va voler fer un obsequi per Nadal als seus alumnes i ens va demanar que dissenyéssim una bossa per regalar-los abans de les festes. La idea ens va semblar fantàstica! I de seguida ens vam posar a treballar amb el disseny. Volíem que fos entenedor i simple i que respectes la imatge corporativa que els havíem dissenyat prèviament.
Abans d'aprovar el disseny definitiu però, varem fer una recerca i propostes de diferents tipologies de bosses, diferents materials, sistemes de impressió, colors, mides... Fins a trobar la bossa que complia perfectament totes les característiques que buscava l'EOI Manresa.
El resultat del disseny final va ser una imatge sintètica, en els tres idiomes que imparteixen al centre : anglès, francès i alemany. Amb la frase "entreneu el vostre cervell" varem donar un toc de color i diversió a les bosses per a que resultessin un regal bonic i sobretot, portable!

Programació web

A partir de les converses mantingudes amb EOI Manresa hem fet el disseny web i la programació web de www.eoimanresa.cat; adaptable i amb un gestor de continguts darrere que permet actualitzar constantment tota la informació. La seva imatge gràfica va acord amb la nova imatge corporativa del centre educatiu; colorista i desenfadat.
Programat amb PHP i MySQL, el lloc web té tota la informació de l'EOI Manresa mostrada de manera clara i entenedora. Té la característica de tenir diversos formularis de contacte per a poder fer totes les gestions de l'escola així com taules d'horaris i planificacions escolars, i tots aquests elements han estat programats de manera que siguin visibles en tots els dispositius de la millor manera possible.
El resultat, ha estat un lloc d'estètica clara i colorista, que respecte l'essència dels nous valors que volia transmetre l'escola i que els permet mantenir als alumnes informats de les últimes novetats del centre en tot moment.


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar