Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

FABRICANTS DE TAULES DE DISSENY - NATTAU

PROJECTE DE PÀGINA WEB
Detalls del projecte:

Client: Nattau

Web: www.nattau.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Disseny i programació web

A Nattau són dissenyadors i fabricants de taules de disseny. Els hem realitzat el disseny i la programació de la seva web corporativa amb una estètica minimalista i una navegació a on els mòduls de la home s’adapten sempre al 100% de la pantalla amb que es navega. A l’inici, s’executa un vídeo de fons rere una màscara feta amb codi.
La pàgina estructura els continguts en dues parts; parteix la pantalla en dos mostrant el contingut de text a l’esquerra i una imatge a la dreta, a excepció del primer mòdul en el que hi trobem un vídeo background. L’usuari pot navegar pels diferents mòduls de la pàgina d’inici gràcies a fer scroll vertical o clicant al menú desplegat que apareix a la part dreta de la pantalla. Al canviar de mòdul, es genera un canvi en els continguts fent una transició seqüencial d’aparença horitzontal.
A l’apartat de “contactar i de “projectes” la navegació és diferent, recuperem l’scroll tradicional (els mòduls ja no ocupen el 100% de l’altura) així que podem desplaçar-nos verticalment veient la informació dels projectes amb la seva imatge corresponent o la de contacte en funció de la pàgina a on siguem. Tota la web té una estètica molt minimalista, juga amb el blanc i negre i els únics elements de color que hi veiem són les fotografies o el vídeo de fons de l’inici.


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar