Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

FORN DE CABRIANES

PROJECTE DE PROMOCIÓ WEB
Detalls del projecte:

Client: Forn de Cabrianes

Web: www.forndecabrianes.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


forndecabrianes.com és la botiga online de les botigues de Forn de Cabrianes, que com ells mateixos expliquen, t'ofereixen un món de pans i de pastes fets del dia per tal de que la gent pugui gaudir de les especialitats de la pastisseria la Lionesa amb una gran varietat d'articles seleccionats.
Net Engineer està realitzant un manteniment del posicionament SEO, revisant Metatags, creant backlinks regularment en directoris de la nostra propietat i també externs.
Com es pot comprovar per exemple a Google, aquest domini està en les primeres posicions per a les paraules clau escollides pel client "Catering per aniversaris" o "Catering per a festes", entre altres.


Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació