Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

FORTA GALO

PROJECTE GLOBAL
Detalls del projecte:

Client: Forta Galo

Web: www.fortagalo.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Naming

Una de les primeres tasques a realitzar en un projecte és pensar el nom amb el que l'identificaràs. A Net Engineer teníem entre les mans unes peces de decoració molt especials, fetes i dissenyades per nosaltres i volíem imprimir-hi una identitat pròpia; calia pensar el nom perfecte que les representes.
En primer lloc vam realitzar una tasca de investigació, de cerca de conceptes que des de l'origen de les fustes de les restes forestals fossin representatius de les obres que volíem crear. Aquestes fustes són de Borredà, municipi del Berguedà. El gall i la vara són a l'escut de la vila, símbol de poder, de fortalesa, marques del caràcter del municipi i també de les nostres artesanies. Així doncs, després de molta reflexió i proves, va néixer Forta Galo.
El nom remet a Borredà sense ser literals, fa referència al poder, a la força, a l'energia que volem transmetre amb les artesanies de Forta Galo. Però també hem volgut buscar un nom universal i és per això que els conceptes els hem escrit en Esperanto. Forta Galo és un gall robust, poderós i únic.

Imatge gràfica i xapes identificatives

La imatge corporativa de Forta Galo ha nascut pràcticament sola, és a dir, s'ha creat com a homenatge a l'escut de la vila de Borredà, però amb una estètica i disposició úniques i diferenciadores. Un dibuix amb negre que és un perfil de la vara i el gall de Forta Galo.
Una vegada definida la imatge corporativa, hem fet xapes metàl·liques serigrafiades de metall per "incrustar" a les artesanies.
Hem marcat les peces, les hem fet inconfusibles, i tot hi que cada una d'elles és única, el tret que les unifica és el gall i la vara de Forta Galo. Neix així una col·lecció de disseny irrepetible.

Disseny i programació web

La pàgina web de Forta Galo és una galeria que ens ensenya les artesanies; les làmpades, les taules, els aplics, els complements... Per això hem programat una pàgina web molt visual i dinàmica, amb tonalitats naturals i animacions fluides per tal de captivar al visitant des del primer moment.
Una de les característiques que la diferencia de la resta és la combinació de capçaleres animades (vídeos) amb imatges estàtiques. Un altre tret diferencial és el so ambiental de bosc que hi hem posat per tal de fer més únic, natural i primitiu el passeig per les pàgines de Forta Galo.
Us convidem doncs a descobrir l'univers Forta Galo; les seves peces úniques artesanals fetes amb restes forestals, a conèixer la filosofia de respecte i amor al bosc que hi ha al darrere, i si us animeu, a adquirir una peça Forta Galo única i irrepetible.


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar