Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

GOOGLE PLUS

LA FORÇA DE GOOGLE A LES XARXES SOCIALS

Google Plus

Google plus és la xarxa social de Google, evident però importantíssim. És una xarxa molt interessant per al posicionament SEO que permet utilitzar totes les eines de Google: comentaris a YouTube, Blogger, Google Drive, Gmail, Hangouts, Android, Google Chrome, Google Play, Wallet, Google Maps...
És una xarxa social poc usada com a tal, però gràcies això té pocs competidors i una gran visibilitat. Per exemple, si algú clica al +1 a un article d'un bloc de Blogger, automàticament es publica a Google Plus. Tot està vinculat: les seves publicacions a Google Plus seran resultats que apareixeran a les cerques dels seus cercles de contactes.

Xarxa de contactes

Google Plus li permet crear cercles de confiança que generaran reputació per a la seva marca. Les seves publicacions a Google Plus apareixeran, per exemple, com a recomanacions de Google Now a l'smartphone.

La xarxa ens permet crear comunitats del seu sector empresarial, cosa que l'ajudarà a contactar amb usuaris amb interessos similars al seu i obtenir un bon feedback respecte als seus negocis, productes... Totes aquestes accions permetran millorar el seu posicionament orgànic a Google.
Molts dels usuaris utilitzen Google per trobar els negocis locals amb el seu telèfon mòbil amb geolocalització. Google Plus ens ofereix l'eina Google Plus Local que mostra a l'usuari les dades corporatives que hi tingui entrades en els resultats de les seves cerques cosa que facilitarà que el trobin més fàcilment.
Els nostres serveis a Google+ consistiran en publicar amb la regularitat adient per a tenir bons resultats a la xarxa que ens permetin tenir interacció amb la nostra audiència, un pes SEO rellevant, un engagement de qualitat, etc. Contacti amb nosaltres sense cap compromís i li farem una proposta per gestionar o crear el seu compte de Google Plus.

Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar