Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

HUNGRY PIXELS

PROJECTE GLOBAL
Detalls del projecte:

Client: Hungry Pixels

Web: Actualment desactivada.

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Naming

Hungry Pixels neix com a projecte empresarial a la comarca del Bages amb sistema patentat de impressió i personalització de menjar. A Net Engineer els hem pogut ajudar amb el projecte dissenyant i executant el naming del seu nom comercial, disseny de la imatge corporativa i disseny i programació de la botiga online.
En primera instància, se'ns va presentar el projecte, el sistema patentat, els objectius que es volien assolir, el mercat a on volien tenir presència... I amb totes les dades que se'ns van donar vam poder fer un acurat estudi de mercat per tal de proposar el nom comercial més adient.
Després d'aquest curós i exhaustiu estudi, varem presentar diferents propostes finals, i de manera conjunta i consensuada es va arribar a la proposta definitiva, el nom comercial escollit va ser "Hungry Pixels". Nom que permetés ser reconegut internacionalment, que fos fàcil de pronunciar i recordar i que per suposat, parlés de l'objecte empresarial.

Disseny logotip

Un cop definit el nom comercial per a l'empresa vam dissenyar-ne la imatge corporativa respectant els colors i la estètica demanades. Hungry Pixels volia fer servir el blau i el vermell, volia una estètica entenedora, moderna, però alhora mesurada.
A partir d'aquestes premisses generals, neix la imatge resultant de Hungry Pixels, es tracta d'un "pixel" de "pixels" queixalat, una imatge molt suggerent i que sens dubte ens remet a l'objecte empresarial de manera entenedora i divertida.
Un cop definida l'estètica general, es van realitzar les diferents proves gràfiques per tal d'assegurar un bon funcionament del logotip: reduccions, aplicacions de color, aplicacions en diferents formats...

Programació e-commerce

Per al lloc web hem fet servir PrestaShop per tenir tots els avantatges d'una plataforma d'e-commerce important, adaptant i personalitzant l'estètica del web per a que s'adeqüi a la imatge corporativa dissenyada prèviament.
L'objectiu ha estat dotar el web d'una imatge fresca, dinàmica i molt visual (sobretot degut a la tipologia de producte que s'hi presenta). Per altra banda, també hem cercat un sistema de comprar i personalitzar els productes que fos simple i molt intuïtiu.
A Net Engineer hem entrat totes les categories, continguts, imatges... Per tal de donar forma a www.hungry-pixels.com. I el resultat final és una divertida i pràctica botiga on-line que esperem que us agradi.

Creació de continguts

Finalment, Net Engineer a participat en la redacció dels continguts. Redactant les descripcions de cada categoria i els textos de màrqueting de cada producte.
També s'han fet les fotografies dels diferents productes aportats per Hungry Pixels. El nostre valor afegir alhora de generar aquests continguts és el nostre coneixement previ de la seva col·locació final.
De manera que treballem d'entrada amb unes pautes molt concretes.
Animeu-vos a personalitzar el vostre menjar!


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar