Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

ASSESSORAMENT FINANCER - EMPODERING

PROJECTE DE PÀGINA WEB
Detalls del projecte:

Client: Empodering

Web: www.empodering.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Disseny i programació web

A Empodering t'ajuden a treure el màxim rendiment dels teus diners gràcies a fer bones inversions. Els hem realitzat el disseny i la programació de la seva home corporativa. Paral·lelament, ells poder crear la resta de pàgines internes per fer servir les seves eines i tenir la màxima flexibilitat d’actualització. El resultat ha estat una pàgina d'inici amb una estètica bicolor i una navegació a on els mòduls del contingut sempre ocupen el 100% de la pantalla. Tot plegat amb un efecte 3D.
Aquesta navegació especial per a la home d’ Empodering fa que el contingut dels diferents mòduls ocupi sempre el 100% de la pantalla, de manera que no es visualitza de manera tradicional. Es tracta d'una home que s'adapta sempre a la pantalla sense importar el dispositiu ni l'orientació (vertical o horitzontal) amb que s’estigui visualitzant. La web també té un menú a la part esquerra, aquest ens permet navegar internament per la pàgina d’inici o anar cap a les pàgines exteriors creades per Empodering.
Estèticament, aquesta és una pàgina bicolor, només fa servir el blau corporatiu de l’empresa i el gris amb diferents intensitats. Una altra característica que volem destacar és que els elements del contingut es troben col·locats a diferents profunditats, de manera que al fer scroll vertical, aquests es mouen a velocitats diferents i generen un efecte 3D molt interessant.


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar