Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

J2 SERVID

GESTIÓ DE COMMUNITY MANAGEMENT
Detalls del projecte:

Client: J2 Servid

Web: www.j2servid.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Com a Community Managers de J2 Servid en gestionem els seus comptes de Facebook, Youtube, Google plus i Linkedin i actualitzem la seva pàgina web constantment amb notícies del sector i de l'empresa. L'objectiu de les accions per aquest client és principalment millorar el seu posicionament orgànic.
No només volem posicionar sinó que també ens interessa dotar als seguidors i usuaris de J2 Servid de canals d'informació útils i dinàmics que ajudin a resoldre dubtes de funcionament dels productes, siguin canals oberts per comunicar-se en qualsevol moment, etc.
Els productes de J2 Servid s'enfoquen al món professional del transport de mercaderies i tenim la tasca d'ajudar a promoure els seus productes de gran qualitat i especialització.


Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació