Loading...

J2 SERVID

PROJECTE DE PROMOCIÓ WEB
Detalls del projecte:

Client: J2 Servid

Web: www.j2servid.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Actualment promocionem el lloc web www.j2servid.com. Per tenir bons resultats, hem optimitzat el codi de la pàgina i generem continguts regularment (a la web i a les seves xarxes socials) per tal de millorar la seva posició en cercadors web. Paral·lelament, creem enllaços a directoris i cercadors de renom i afegim diferents enllaços a directoris i xarxes socials propietat de Net Engineer, S.L.
Fem regularment tasques de link building i revisió dels metatags i textos del web per millorar i progressar en les posicions als directoris i cercadors més importants i entreguem trimestralment un informe de posicionament amb comparativa de visites, posicions als cercadors, comentaris i recomanacions.
El contacte directe amb J2 Servid és constant per tal d'informar-nos de les seves necessitats i orientar-lo alhora d'entrar nous continguts o canviar els actuals. La finalitat és poder enfocar el posicionament cap als objectius fixats. Actualment, J2 Servid surt en primeres posicions de Google amb conceptes com " aislantes de mercancías", "desecantes para transporte", "bolsas hinchables" o "trincaje contenedores".


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)

Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació