Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

J2 SERVID

PROJECTE DE PROMOCIÓ WEB
Detalls del projecte:

Client: J2 Servid

Web: www.j2servid.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Actualment promocionem el lloc web www.j2servid.com. Per tenir bons resultats, hem optimitzat el codi de la pàgina i generem continguts regularment (a la web i a les seves xarxes socials) per tal de millorar la seva posició en cercadors web. Paral·lelament, creem enllaços a directoris i cercadors de renom i afegim diferents enllaços a directoris i xarxes socials propietat de Net Engineer, S.L.
Fem regularment tasques de link building i revisió dels metatags i textos del web per millorar i progressar en les posicions als directoris i cercadors més importants i entreguem trimestralment un informe de posicionament amb comparativa de visites, posicions als cercadors, comentaris i recomanacions.
El contacte directe amb J2 Servid és constant per tal d'informar-nos de les seves necessitats i orientar-lo alhora d'entrar nous continguts o canviar els actuals. La finalitat és poder enfocar el posicionament cap als objectius fixats. Actualment, J2 Servid surt en primeres posicions de Google amb conceptes com " aislantes de mercancías", "desecantes para transporte", "bolsas hinchables" o "trincaje contenedores".


Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació