Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

J2 SERVID

PROJECTE DE LANDING PAGES

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Aquest és un projecte de projectes, és a dir, es tracta d'un CONJUNT DE LANDINGS (PÀGINES D'ATERRATGE) que hem dissenyat i programat per J2 Servid; empresa especialitzada en la protecció de les mercaderies durant el seu transport. Com a landings tenen l'OBJECTIU de POTENCIAR COMERCIALMENT PRODUCTES DETERMINATS de J2 Servid per tal D'ACONSEGUIR LEADS posant el FORMULARI DE CONTACTE A L'INICI DE LA PÀGINA.
Quan parlem de leads ens referim a l'acció que acaba fent un usuari en una pàgina, en aquest cas d'aterratge, omplint el formulari de contacte. En aquest cas concret, hem fet servir dominis diferents pensats en termes de SEO per tal d'aconseguir una PROMOCIÓ INDIVIDUALITZADA i específica. Posteriorment, també hem realitzat accions SEM puntuals.
Les landings de J2 Servid que us presentem, han estat preparades pel posicionament SEO amb metatags optimitzats, texts enriquits, geo-localització, ... És a dir, tot el que necessita tècnicament una pàgina per tal d'obtenir uns bons resultats en posicionament als diferents cercadors web.

Finalment, volem destacar que totes aquestes pàgines d'aterratge segueixen una línia gràfica corporativa establerta prèviament a la web corporativa de J2 Servid i que gràcies a aquestes landings, la persona que estigui interessada en aquest tipus de productes, pot contactar amb l'empresa de manera fàcil i ràpida.


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar