Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

KANS & CO

PROJECTE DE COMMUNITY MANAGEMENT
Detalls del projecte:

Client: Kans & Co

Web: www.facebook.com/kansandco

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Com a Community Mànagers de Kan's and co vam crear en un primer moment el seu compte de Facebook. Actualment l'estem gestionant. Kan's & co és una botiga especialitzada en mascotes. Tenen alimentació natural, assessoris per mascotes, perruqueria canina i felina... També servei d'Spa per tractaments de pell i consulta veterinària. La botiga és a Manresa, a la comarca del Bages.
Totes les publicacions i accions diverses que realitzem a la pàgina de Facebook van orientades a assolir els objectius marcats. Sempre tenim en compte xifres realistes que siguin mesurables en un timing determinat i que es puguin avaluar posteriorment. Els nostres objectius a Kan's & co. van adreçats a generar comunitat, promocionar el negoci, fer una construcció de marca positiva i generar interacció.
Per tal de mesurar si s'assoleixen els objectius, fem servir els KPIs (indicadors de qualitat). Mesurem així l'impacte que estan tenint les accions a la xarxa. Aquestes accions són diverses, per exemple, promocionar publicacions concretes o fer sortejos periòdicament.


Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació