Loading...

KIDS AND US

PROJECTE DE PROMOCIÓ WEB
Detalls del projecte:

Client: Kids&Us

Web: www.kidsandus.es

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Kids&Us és una empresa dedicada a l'ensenyament d'idiomes principalment a nens i nenes. És una empresa moderna i dinàmica que s'ha convertit en un referent del sector. El nostre projecte amb Kids&Us s'ha basat en realitzar recomanacions de promoció web: optimització de posicionament SEO.
Hem fet estudi de paraules clau, noms de les urls, metatags... Conceptes que han fet servir els programadors de Kids&Us per optimitzar el posicionament de la seva pàgina corporativa. Una vegada relitzat l'estudi i implementats els conceptes en el codi, hem realitzat tasques de posicionament i link building per tal de planificar la manera d'aconseguir enllaços i contactes cap al nostre lloc web.
Finalment, entreguem trimestralment un informe de posicionament amb comparativa de visites, posicions als cercadors, comentaris i recomanacions.


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)

Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació