Loading...

KIDS AND US

PROJECTE DE PROMOCIÓ WEB
Detalls del projecte:

Client: Kids&Us

Web: www.kidsandus.es

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Kids&Us és una empresa dedicada a l'ensenyament d'idiomes principalment a nens i nenes. És una empresa moderna i dinàmica que s'ha convertit en un referent del sector. El nostre projecte amb Kids&Us s'ha basat en realitzar recomanacions de promoció web: optimització de posicionament SEO.
Hem fet estudi de paraules clau, noms de les urls, metatags... Conceptes que han fet servir els programadors de Kids&Us per optimitzar el posicionament de la seva pàgina corporativa. Una vegada relitzat l'estudi i implementats els conceptes en el codi, hem realitzat tasques de posicionament i link building per tal de planificar la manera d'aconseguir enllaços i contactes cap al nostre lloc web.
Finalment, entreguem trimestralment un informe de posicionament amb comparativa de visites, posicions als cercadors, comentaris i recomanacions.


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)
 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació