Loading...

LA CASA DELS PIANOS

PROJECTE DE SERVEIS WEB
Detalls del projecte:

Client: Sibelius i La Casa dels Pianos

Web: www.lacasadelspianos.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Sibelius i la Casa dels Pianos és una botiga de Manresa, un referent de centenars de músics alhora de comprar, llogar o arreglar els seus instruments. A Net Engineer els hem dissenyat i programat la seva nova pàgina web. Es tracta d'una web empresarial i d'una botiga online programada a mida a on poder comprar tots els productes, informació i altres serveis.
La pàgina s'ha fet respectant l'estètica escollida prèviament per Sibelius i la Casa dels Pianos, aconseguint una imatge molt potent i acolorida. La programació és multiplataforma; el lloc web s'adapta al dispositiu amb que s'estigui navegant cercant en cada moment, la millor experiència per l'usuari.
A la pàgina hi hem programat diferents filtres per tal de poder trobar el producte cercat per de manera fàcil i intuïtiva. Finalment, ens agradaria fer menció de les fantàstiques fotografies que ens ha facilitat la Núria Roca, creadora amb en Jordi Font dels pianos Font&Roca, pianos de disseny fets amb el cor.


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)
 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació