Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

LECCO GRISON'S

PROJECTE DE PÀGINA WEB
Detalls del projecte:

Client: Lecco Grison's

Web: www.lecco.es

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Disseny i programació del web

A Net Engineer hem fet la programació i disseny del web de www.lecco.es. Lecco és una empresa especialitzada en aplicacions termoadhesives i complements de merceria.
La programació web s'ha fet en PHP i MySQL i amb un gestor de notícies fet a mida que permet mantenir actualitzat el web amb les últimes novetats. El web s'ha programat a tres idiomes, català, castellà i anglès.
El disseny escollit és molt minimalista. Hem volgut que el que més destaquin siguin els productes, sempre seguint l'estètica de Lecco amb l'aplicació del gris i el vermell de manera neutra, natural, amb una estètica molt lluminosa i suau. A més a més, al ser els seus productes tant acolorits i diversos, omplen perfectament tot l'espai del web.

Posicionament SEO

Per tal de millorar la visibilitat de www.lecco.es en els resultats dels cercadors, a l'hora de programar hem treballat tenint en compte la correcta optimització del codi i així aconseguir uns bons resultats de posicionament.
Per exemple, algunes accions concretes per tal de millorar el SEO que hem realitzat, han sigut afegir text enriquit en les diferents pàgines dela web, l'ús de URL concretes per millorar el posicionament i l'optimització dels Meta Tags per tal de millorar el CTR dels resultats.
Un cop programada tota la pàgina web, hem realitzat els tests per verificar el compliment de les diferents normatives i especificacions recomanades pels diferents cercadors.


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar