Loading...

MALLES I TANCAMENTS MANRESA

PROJECTE DE DISSENY GRÀFIC
Detalls del projecte:

Client: Malles i Tancaments Manresa

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Disseny logotip

L'empresa Malles i tancaments Manresa és especialista en tancaments metàl·lics per exteriors i ens va proposta per un restyling del seu antic logotip que jugava amb les inicials "MTM" en gran enfrontades amb un cos tipogràfic més petit de la resta de textos. El logotip tenia tonalitats verdoses i una estètica que es veia poc actual.
Així doncs, prenent com a base el logotip inicial, vam fer diverses propostes de restyling de logotip buscant una estètica gràfica més moderna i més jove però que alhora fos reflex de l'activitat de l'empresa i que tingués la inicial de la "M" com a principal element gràfic destacat. El resultat final, va ser aquest logotip que us presentem a les imatges.
Una vegada escollit el logotip final, es va fer el disseny de la targeta de visita personalitzada a color i doble cara. Respectant les noves tipografies i tonalitats cromàtiques escollides per a la imatge gràfica corporativa.


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)
 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació