Loading...

MOBLES MESSEGUÈ

PROJECTE DE COMMUNITY MANAGEMENT
Detalls del projecte:

Client: Mobles Mesegué

Web: www.mesegue.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Com a Community Managers de Mobles Mesegué en gestionem els seus comptes de Facebook, Twitter, Pinterest, Google plus i Linkedin. Mobles Mesegué és una marca de mobles de sala d'estar i dormitori reconeguda internacionalment. Els seus dissenys d'interiorisme són d'un nivell molt alt.
A les seves xarxes socials parlem dels seus productes, de la seva filosofia empresarial, de propostes relacionades interessants... Procurem crear un feedback positiu i de qualitat amb els seus seguidors responent conjuntament amb Mobles Mesegué totes les qüestions que hi puguin aparèixer.
La interacció amb els seguidors de Mesegué és constant i molt agradable, treballem amb material de primera i això ajuda a aconseguir resultats molt bons a les xarxes socials.


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)

Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació