Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

MOBLES MESSEGUÈ

PROJECTE DE COMMUNITY MANAGEMENT
Detalls del projecte:

Client: Mobles Mesegué

Web: www.mesegue.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Com a Community Managers de Mobles Mesegué en gestionem els seus comptes de Facebook, Twitter, Pinterest, Google plus i Linkedin. Mobles Mesegué és una marca de mobles de sala d'estar i dormitori reconeguda internacionalment. Els seus dissenys d'interiorisme són d'un nivell molt alt.
A les seves xarxes socials parlem dels seus productes, de la seva filosofia empresarial, de propostes relacionades interessants... Procurem crear un feedback positiu i de qualitat amb els seus seguidors responent conjuntament amb Mobles Mesegué totes les qüestions que hi puguin aparèixer.
La interacció amb els seguidors de Mesegué és constant i molt agradable, treballem amb material de primera i això ajuda a aconseguir resultats molt bons a les xarxes socials.


Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació