Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

MOTORS PER A TOLDOS I PERSIANES D'EUROTRONIC EUROPE

PROJECTE DE PÀGINA WEB
Detalls del projecte:

Client: Eurotronic Europe

Web: www.eurotronic-europe.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Disseny i programació web

Us presentem la nova web que hem dissenyat i programat per a Eurotronic Europe. Eurotronic és una gran empresa especialitzada en cortines i automatismes que fabriquen a Espanya i són presents a zones tan rellevants com Madrid i Barcelona. Volien mostrar de manera diàfana i entenedora els seus motors i automatismes per a tendals i cortines. Ordenar clarament i de manera molt visual les diferents tipologies de motors, automatismes i sistemes de domòtica que produeixen.
Seguint aquestes premisses, a Net Engineer els hem dissenyat i programat una web de colors minimalistes, a on els productes i les seves especificacions tècniques en són els protagonistes. Hem fet servir principalment el color blanc i el seu blau corporatiu, però emfatitzant en tot moment la claredat i el minimalisme. El resultat ha estat una web de navegació fàcil i sobretot una web a on aquells qui la visitin podran navegar entenent en tot moment quina és l'oferta de productes, usos i especificacions que els estan oferint.
Tota la web és adaptativa, es veu correctament i s'adapta als diferents dispositius: ordinadors de sobretaula, portàtils, mòbils, etc. A més a més, és una web que compleix els criteris SEO que estableixen els cercadors per tal de poder-ne augmentar la visibilitat als seus resultats d'una manera gradual i natural.


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar