Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

NOVETATS

Disfricat estrena nova web i imatge corporativa

Disfricat estrena nova web i imatge corporativa

Net Engineer | 30/07/2019 9:38:09
Disfricat estrena nova web i imatge corporativa

Hem creat la nova imatge corporativa de Disfricat, dissenyant un logotip que destaca pels seus colors naturals, com ara el marró, el verd i el groc. Per a la seva imatge gràfica, s’ha volgut donar èmfasis a l’espiga, element simbòlic que significa l’origen dels productes i la seva alta qualitat. Un dels principals objectius és transmetre una imatge global clara i neta. Per aquest motiu, s’ha utilitzat generalment el color blanc.

També hem dissenyat la papereria corporativa, incloent els sobres, les targetes de presentació i el paper corporatiu de l’empresa. A més a més, hem creat el disseny per a la rotulació dels vehicles d’empresa.

En últim lloc, hem programat la seva web www.disfricat.com. Es tracta d’una pàgina responsive, la qual es pot visualitzar de manera òptima des de qualsevol dispositiu. Hem adaptat els texts als mòduls utilitzats. A la pàgina principal de la web apareixen fotografies molt professionals, acompanyades d’unes espigues a la part inferior caracteritzades per les seves transparències i destaca el seu dinamisme, esdevenint d’aquesta manera en una pàgina molt visual i atractiva. Un punt fort a destacar de la web és la facilitat a l’hora de contactar amb l’empresa. És fàcil i ràpid.

Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació