Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

PAPEL PINTADO ONLINE

PROJECTE DE PROMOCIÓ WEB
Detalls del projecte:

Client: Papel Pintado Online

Web: www.papelpintadoonline.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Papelpintadoonline.com és la pàgina web de l'empresa Papel Pintado on se'ns ofereix un gran estoc de papers de gran qualitat per la paret entre altres productes. És la botiga virtual d'una botiga física a Manresa existent des del 1998 amb les últimes novetats en tendències de pintura i decoració per a les parets.
A Net Engineer hem estat fent la promoció web de www.papelpintadoonline.com durant diversos anys, aconseguint unes posicions immillorables en idioma espanyol. Actualment estem potenciant la localització de Portugal i l'idioma portuguès amb www.papelpintadoonline.com/pt, per intentar millorar el posicionament en aquesta nova localització.
Gestionem el manteniment del posicionament SEO, creant nous enllaços, controlant els continguts i modificant si cal els Meta Tags regularment. A mode d'exemple, podem veure com a Google i a d'altres cercadors, per les paraules principals "papel pintado" o "papel para paredes" sortim en les primeres posicions. En el cas de portuguès, "papel de parede", "papéis de parede"o "venda online papel de parede" també estem començant a pujar posicions.


Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació