Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Pavimentus

PÀGINA WEB I POSICIONAMENT SEO
Detalls del projecte:

Client: Pavimentus

Web: www.pavimentus.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Pàgina web i posicionament SEO

Ens trobem davant una proposta de pàgina web molt neta i moderna que ens ensenya de manera clara tots els productes de Pavimentus. A Pavimentus instal·len i fan de proveïdors de tarimes, tanques, façanes i paviments tant vinílics com tecnològics de primera qualitat i amb un disseny molt acurat.
La nostra proposta web ha cercat la manera de mostrar cada una de les famílies de productes de Pavimentus d'una manera entenedora i dinàmica. Calia descriure el producte, mostrar-ne projectes, mostrar la seva gamma d'acabats i finalment, tots els accessoris necessaris per a la seva correcta instal·lació.
Amb aquesta estructura definida, s'han dissenyat i programat totes les pàgines de la web. Creant una pàgina que s'adapta a tots els dispositius, amb galeries en moviment, pop ups, efectes de navegació molt suaus i agradables i la possibilitat de descarregar els documents de cada un dels productes presentats.


Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació