Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Perfumes Fin de Curso

PROJECTE WEB
Detalls del projecte:

Client: Perfumes Fin de Curso

Web: www.perfumesfindecurso.es

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Disseny i programació del web

A Net Engineer hem fet la programació i disseny de la web de www.perfumesfindecurso.es. Darrere aquest domini hi trobem "Les Vents de Grasse", es tracta d'una empresa especialitzada a vendre perfums i ambientador estil mikado per finançar el viatge de final de curs d'escoles i centres educatius.
La programació web s'ha fet en PHP i MySQL. El disseny és dinàmic, totes les capçaleres són animades i diferents, amb efectes de cursor o amb vídeos de fons. Compositivament, les pàgines també són molt originals, conformant mosaics amb les imatges i els continguts de text.
Estèticament, volíem confrontar l'elegància i luxe dels perfums amb la joventut i diversitat del públic interessat en vendre els productes de "Les Vents de Grasse" per aconseguir els diners per marxar de viatge de final de curs.

Posicionament SEO

Per tal de millorar la visibilitat de www.perfumesfindecurso.es als resultats dels cercadors de manera natural, a l'hora de programar hem treballat tenint en compte la correcta optimització del codi i així aconseguir uns bons resultats de posicionament.
Per exemple, algunes accions concretes per tal de millorar el SEO que hem realitzat, han sigut afegir text enriquit a les diferents pàgines de la web, l'ús de URL concretes per millorar el posicionament i l'optimització dels Meta Tags per tal de millorar el CTR dels resultats.
Un cop programada tota la pàgina web, hem realitzat els tests per verificar el compliment de les diferents normatives i especificacions recomanades pels diferents cercadors.


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar