Loading...

PROSILO

PROJECTE DE DISSENY GRÀFIC
Detalls del projecte:

Client: Prosilo

Web: www.limpiezasilos.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Prosilo és una empresa professional que es dedica a la neteja de sitges. Els hem dissenyat un catàleg de serveis i sistemes de neteja de les sitges amb maquetació i il·lustracions de Net Engineer respectant la imatge gràfica de l'empresa.
També se'ls ha realitzat el disseny de la pàgina web, a on apareixen les il·lustracions del catàleg animades. En tot moment s'ha intentat plasmar la professionalitat i netedat que ofereix l'empresa i dotar-la dels elements gràfics necessaris per tal d'explicar de la millor manera possible la seva activitat.
Finalment, també els hem dissenyat un fulletó explicatiu del seu equip d'aspiració mòbil de productes així com la felicitació de Nadal online enviada als seus contactes. Estem molt satisfets de l'experiència i continuem col·laborant activament amb Prosilo.


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)

Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació