Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Redicom

PROJECTE GLOBAL
Detalls del projecte:

Client: Redicom

Web: www.redicom.biz

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Disseny, programació web i posicionament SEO

A Redicom son distribuïdors de publicitat. Son professionals del sector i ofereixen els seus serveis a Catalunya i Andorra. A Net Engineer els hem realitzat el disseny i la programació de la seva web corporativa amb una estètica molt fresca, juvenil i minimalista. La nostra referència com a punt d’inici, tant d’estil com de colors, ha estat el seu logotip empresarial. Estem davant una web amb elements grans, entenedors, diàfans, amb unes imatges clares que prenen molt de protagonisme. Aquestes imatges són lliures de drets i de pagament, i les hem escollit per a mostrar de la manera més entenedora possible els diferents serveis que ofereix Redicom .
Hem redactat els texts de la web seguint criteris SEO per tal d’aconseguir un bon posicionament natural als principals cercadors, sempre explicant els conceptes de manera diàfana i sense subterfugis per aconseguir narrar clarament qui son, què fan i com ho fan. Aquesta claredat també l’hem aplicat al codi amb la seva optimització. Amb això hem aconseguit, per exemple, que la pàgina web tingui una alta velocitat de càrrega.
La navegació és adaptativa: els mòduls de la pàgina d'inici s’adapten sempre al 100% de la pantalla amb què es navega.
Finalment, volem ressaltar una peculiaritat d’aquesta web; es tracta dels petits elements dinàmics de fons, com per exemple, les bombolles de colors que es mouen a la capçalera de la pàgina principal o el fons lilós de dins els serveis que sempre està en moviment. Aquests són petits detalls que aporten una gran personalitat al disseny de la pàgina.


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar