Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Tallers Palà

DISSENY DE LOGOTIP I PROGRAMACIÓ WEB
Detalls del projecte:

Client: Tallers Palà

Web: www.tallerspala.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Disseny de logotip

Tallers Palà és una empresa situada a Manresa amb més de 60 anys d’experiència en la mecanització de peces destinades al sector agrícola, alimentari, tèxtil, etc. A Net Engineer hem creat el seu nou logotip a partir de les indicacions que ens han transmès. A la proposta seleccionada hem mantingut els colors corporatius i l'essència estètica del seu logotip original.
El símbol és una rodona partida per la meitat per una fletxa apuntant cap avall. Aquest símbol fa referència a la punta de la fresadora o del torn, que és l'eina que dona forma a les peces que surten del taller de Tallers Palà. Hem dividit el cercle en dos colors respecte un eix vertical per tal de fer referència al gir de la fresadora o el torn, és a dir, al moviment rotatori que té la punta per tal de crear les peces.
Es tracta d'una proposta de logotip en la que hem volgut representar de manera plana elements amb volum circular a la realitat, hem plasmat així d’una manera molt sintètica i minimalista el concepte mantenint l'essència de la marca de Tallers Palà.

Programació web

La segona tasca que ens han encomanat, ha estat renovar la seva antiga web i mostrar els seus serveis i la seva maquinària d’una manera clara i entenedora. Neix així la nova web de www.tallerspala.com, amb programació en PHP i MySQL.
Es tracta d'un web adaptable, amb efectes de moviment tant en la col·locació dels elements en navegar per les diferents pàgines com en moviments de gràfiques internes, per exemple, engranatges giravoltant.
El resultat és una web visualment molt potent, amb la informació mostrada de manera clara i dinàmica i amb el contacte en un lloc predominant per tal d’aconseguir interacció. L’aparença i el funcionament són pensats per la seva correcta visualització en tots els dispositius. Us convidem a descobrir-la!


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar