Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

Transportes Torralba

PROJECTE DE PÀGINA WEB I POSICIONAMENT
Detalls del projecte:

Client: Transportes Torralba

Web: www.transportestorralba.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Disseny i programació web

Estem davant d'un projecte potent, fresc i efectiu. Parlem en aquests termes perquè la web de Transportes Torralba ha estat programada per tenir efectivitat als cercadors web: optimitzant el codi segons criteris SEO, a més a més, també és visualment atractiva i clara. Per exemple, els seus serveis principals, tenen molt protagonisme tant a nivell estètic com de continguts.
Transportes Torralba és una empresa de transports ubicada a Manresa que realitza des de serveis de transport urgent de balises, a transport de motocicletes o quads i vehicles de competició (cars). El seu servei de transport i logística és fiable i de total confiança. I aquests són alguns dels aspectes que hem volgut destacar a la seva pàgina web.
El predomini del color vermell, les imatges grans i clares i el text contundent, breu i clar sense contingut superflu ens ajuden a centrar totalment el missatge que volem transmetre sense distraccions. Aquests aspectes combinats amb una accessibilitat fàcil i reiterada al formulari de contacte busca aconseguir la major quantitat de leads possible.

Continguts per SEO i màrqueting per Internet

La competència SEO respecte a les empreses de transport, degut a l'auge d'aquest tipus de serveis, fa que sigui molt elevada. Per tant, és molt important realitzar accions de SEO de reputació a la xarxa o generar publicacions a xarxes externes entre altres accions. Actes que provocaran una millora de la visibilitat de la web.
Totes aquestes accions van precedides de la optimització del contingut del codi per SEO; això implica preparar la web optimitzant el codi segons criteris SEO, les imatges, fent servir text enriquit o un acurat estudi de les URL entre altres accions. A més a més, el resultat ha de passar per diferents tests per tal de verificat que el web compleix totes les normatives.
Així doncs, els continguts generats per Transportes Torralba vetllen per aconseguir un bon posicionament SEO de la pàgina i així que aquesta sigui un èxit als cercadors. Us animem a visitar-la!


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar