Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

INTERCIMAR

PROJECTE DE DISSENY GRÀFIC
Detalls del projecte:

Client: Intercimar

Web: www.tubosyconosdeplastico.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Restyling logotip

El logotip d'Intercimar necessitava una posada a punt. Una actualització que el fes veure més actual i modern. Després de parlar amb l'empresa i tenint en compte que es volien preservar els colors i l'essència de la icona, varem començar a treballar en un disseny de logotip actualitzat i que destil•lés més modernor.
De seguida varem treballar amb la idea de donar volum al la icona i a les tipografies fent servir ombres, reflexes i variacions de color. Amb aquest treball gràfic, amb aquest joc de llums i contrastos, vam aconseguir que el logotip prengués forma i "sortís" visualment, que prengués una tercera dimensió.
Finalment, es va decidir modificar la tipografia i en comptes d'utilitzar-ne una de pal sec d'acabats bruscs i secs, es va escollir una tipografia més arrodonida i volumètrica seguint el criteri de la modificació de la icona. Esperem que us agradi el resultat de restyling de logotip tant com a nosaltres!


Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació