Loading...

INTERCIMAR

PROJECTE DE DISSENY GRÀFIC
Detalls del projecte:

Client: Intercimar

Web: www.tubosyconosdeplastico.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Restyling logotip

El logotip d'Intercimar necessitava una posada a punt. Una actualització que el fes veure més actual i modern. Després de parlar amb l'empresa i tenint en compte que es volien preservar els colors i l'essència de la icona, varem començar a treballar en un disseny de logotip actualitzat i que destil•lés més modernor.
De seguida varem treballar amb la idea de donar volum al la icona i a les tipografies fent servir ombres, reflexes i variacions de color. Amb aquest treball gràfic, amb aquest joc de llums i contrastos, vam aconseguir que el logotip prengués forma i "sortís" visualment, que prengués una tercera dimensió.
Finalment, es va decidir modificar la tipografia i en comptes d'utilitzar-ne una de pal sec d'acabats bruscs i secs, es va escollir una tipografia més arrodonida i volumètrica seguint el criteri de la modificació de la icona. Esperem que us agradi el resultat de restyling de logotip tant com a nosaltres!


Contacte

Telèfon
93 827 24 86
Adreça
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)

Disseny de pàgines Web, Posicionament SEO i Marketing Online

 
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació