Loading...
Contactar amb Net Engineer, disseny pàgines web a Manresa

UNILABOR

CATÁLEG I BOTIGA PRESTASHOP, SEO I CÀRREGA DE PRODUCTES
Detalls del projecte:

Client: Unilabor

Web: www.unilabor.com

1. Plantejament

1. Idea

2. Desenvolupament

3. Resultats


Unilabor és una empresa especialitzada en la confecció i distribució de vestuari laboral i uniformes professionals. La idea per a la seva nova pàgina web, era poder mostrar, per una banda, tot el seu catàleg de productes classificat per sectors, i per l’altre, oferir l’opció de compra mitjançant una botiga virtual d’una selecció de determinats productes que, a més a més, alguns d’ells són específics per uns centres de formació en concret.
En el disseny i programació de la seva nova pàgina web hem fet servir dues modalitats diferents de PrestaShop. La primera és la part de catàleg que ens ha permès mostrar tots els productes amb les seves talles, colors, acabats, etc. La segona, és una botiga virtual que ens permet l’opció de compra, així que està totalment configurada per a la venda (configuració TPV, ports, zones, impostos...).
A Net Engineer hem generat les categories de la pàgina. Una vegada feta aquesta part, hem entrat els productes amb totes les seves especificacions (atributs, variacions, imatges, ...), donant forma així a una web que ens permet consultar un complet catàleg en línia amb totes les variables demandades així com comprar determinats productes a la part de botiga en línia.


Disseny de pàgines Web

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  

Posicionament SEO Web i Marketing Online

  Barcelona   ·   Berga   ·   Igualada   ·   Solsona   ·   Martorell   ·   Sabadell   ·   Terrassa   ·   Vic   ·   Granollers   ·   Sant Cugat   ·   Hospitalet de Llobregat   ·   Sant Boi   ·   Rubí  
 
Telèfon Net Engineer Santpedor
NET ENGINEER, S.L. fa servir cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut, oferir el mapa de contacte i analitzar el trànsit. Més informació.
 
Acceptar totes Configurar